Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek abban, hogy kinézettől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy kinézettől függetlenül megtud ragadni egy személyiség egy kisugárzás?

Figyelt kérdés
Jártatok már úgy, hogy magatok sem értitek mi fogott meg a személyben, de őrülten vonzott a karaktere?

2021. aug. 19. 00:22
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Mert a férfi elsőre a külsőre figyel. Ez tény.
2021. aug. 19. 01:21
 12/42 anonim ***** válasza:
8%

Légyszi, hozd már ide azt, ami megmutatja, hogy ez tény. Ha a férfiak annyira a külsőre figyelnek, akkor miért van az, hogy egy buliban mondjuk a ronda csajokat is elvinné valaki, de a ronda férfiakat senki?

Engedjük már el azt, hogyha valami neked kényelmes, akkor az tény. Ezzel a szinttel sosem fogsz értelmes férfit találni, érthető módon.

2021. aug. 19. 01:26
 13/42 anonim ***** válasza:
83%
A nők sem ilyen sekélyesek, mint amilyennek te beállítod. Csak azért, mert néha ezt tapasztalod, az sem tény.
2021. aug. 19. 01:28
 14/42 A kérdező kommentje:
Akkor áruld el nekem, miért van az, hogy férfiak intelligens feleség mellett inkább félre qnak 20 éves kis picsákkal?! Gondolom nem a külsőségek miatt ugye?
2021. aug. 19. 01:28
 15/42 anonim ***** válasza:
11-es És? 10kg túlsúllyal is lehetsz vonzó. Itt nyavalyog néha valaki aki nem találja a párját, mert 180kg feletti nőt keres.
2021. aug. 19. 01:29
 16/42 anonim ***** válasza:
78%

Ezt sem teszi minden férfi...

Semmilyen általánosítás nem igaz.

2021. aug. 19. 01:30
 17/42 anonim ***** válasza:
73%

#13: Sehol sem állítottam, hogy sekélyesek. Ne lássunk mást a dolgok mögé. Egyszerűen jobbak a lehetőségeik, ezért jobbat választanak. Ha választhatnak helyes pasit, akkor azt fognak választani. Elsőre nem látunk mást az emberből, csak a külsőt és ha az eleve beindítja a biológiát, akkor az nyer.

#14: Szóval számodra elég, ha intelligens a másik fél? Lehet mondjuk érzelmileg egy 0, ha elmondja a pí 100. számjegyét?

Egyébként nem attól lesz ám valaki még intelligens sem, hogy neked szimpatikus. Nagyon durván torzítva látja rengeteg ember az általa kedveltek tulajdonságait.

Addig amúgy felesleges válaszolnom a kérdésedre, amíg te sem válaszoltál az enyémre.

2021. aug. 19. 01:34
 18/42 A kérdező kommentje:
Mire nem válaszoltam?
2021. aug. 19. 01:36
 19/42 anonim ***** válasza:
9%
Légyszi, hozd már ide azt, ami megmutatja, hogy ez tény. Ha a férfiak annyira a külsőre figyelnek, akkor miért van az, hogy egy buliban mondjuk a ronda csajokat is elvinné valaki, de a ronda férfiakat senki?
2021. aug. 19. 01:38
 20/42 A kérdező kommentje:
Na azért ezt tudom cáfolni. Volt már nekem olyan céges buli, ahol szép lány ment el nem igazán sármos férfival. Senki nem értette, hogyan jött ez össze
2021. aug. 19. 01:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!