Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy kinézettől függetlenül megtud ragadni egy személyiség egy kisugárzás?
Én itt arra gondolok, hogy nem tartom magam egy nagyon klassz csajnak. Van rajtam egy 10 kg plusz.
Mégis pár férfi azt mondja, iszonyat jó a kisugárzásom, mosolygós vagyok és kedves és ez tetszik nekik.
Elég lehet ennyi? Számomra fura
Nem, mert még sosem láttam ilyet. Olyat már igen, hogy az illető NEM TELJESEN a másik esete, de külsőre rendben van számára és ilyenkor a személyiség billentheti erre vagy arra a dolgot. Olyat még sosem láttam, hogy valakinek külsőre egyáltalán nem tetszett a másik, majd a személyisége miatt mégis akarta.
Viszont elég gyakori, hogy az emberek szeretik előadni, hogy van ilyen, aztán amikor a saját példák jönnek, bukik a sztori mindenkinél.
"De valahogy én azt látom, hogy a férfiak zöme csak a külsőségekre figyel."
Ez pedig a legviccesebb szöveg, amit ma láttam. Pont, hogy a nőkre jellemzőbb ez. A legrondább nőknél is próbálkoznak férfiak, de még egy csomó átlagos pasi is panaszkodik, hogy nem kell senkinek. Akkor hogy állíthatod, hogy a férfiak többsége csak a külsőségekre figyel?
Aztán leírod, hogy még te sem a külsőddel fogod meg a férfiakat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!