Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek abban, hogy kinézettől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy kinézettől függetlenül megtud ragadni egy személyiség egy kisugárzás?

Figyelt kérdés
Jártatok már úgy, hogy magatok sem értitek mi fogott meg a személyben, de őrülten vonzott a karaktere?

2021. aug. 19. 00:22
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%
Persze. Millió dolog lehet vonzóbb mint egy szép arc. Számomra a határozottság ilyen.
2021. aug. 19. 00:36
 2/42 A kérdező kommentje:
De valahogy én azt látom, hogy a férfiak zöme csak a külsőségekre figyel.
2021. aug. 19. 00:50
 3/42 anonim ***** válasza:
98%
igen, van ilyen, de azert a kinezet teren is van egy hatar. tehat egy 160 centis pocakos kopasz tokas pasi nem fog megragadni, akarmilyen jo is a szemelyisge, kisugarzasa. de mondjuk olyan megesik, hogy valaki kuksore elsore atlagos, nem annyira vonzo, de nem is kkfejezetten taszito es ugy ragad meg a szemelyisege.
2021. aug. 19. 00:56
 4/42 A kérdező kommentje:

Én itt arra gondolok, hogy nem tartom magam egy nagyon klassz csajnak. Van rajtam egy 10 kg plusz.

Mégis pár férfi azt mondja, iszonyat jó a kisugárzásom, mosolygós vagyok és kedves és ez tetszik nekik.

Elég lehet ennyi? Számomra fura

2021. aug. 19. 00:59
 5/42 anonim ***** válasza:
98%
Lehet benne valami. Én meg a férjem akkor ismerkedtünk meg és jöttünk össze, amikor 120 kg voltam, semmi más nem foghatta meg csak a személyiségem. Pénzem sise volt, baromi csúnya is vagyok, kövér is voltam, ( már lefogytam), nincs más magyarázat😂
2021. aug. 19. 01:02
 6/42 A kérdező kommentje:
Utolsó- imádlak, szét röhögtem magam. Puszi neked
2021. aug. 19. 01:04
 7/42 anonim ***** válasza:
98%
10 kg az semmi, simán ellensúlyozható személyiséggel. Higgy nekik!
2021. aug. 19. 01:04
 8/42 anonim ***** válasza:
98%
Mi ebben a fura? Nem kell tökéletesnek lenni ahhoz, hogy vonzó legyél! Sőt mondok furábbat, lehet hogy számukra az vagy, mert ilyen az ízlésük, és nem ropi lányokat keresnek.
2021. aug. 19. 01:05
 9/42 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. aug. 19. 01:06
 10/42 anonim ***** válasza:
20%

Nem, mert még sosem láttam ilyet. Olyat már igen, hogy az illető NEM TELJESEN a másik esete, de külsőre rendben van számára és ilyenkor a személyiség billentheti erre vagy arra a dolgot. Olyat még sosem láttam, hogy valakinek külsőre egyáltalán nem tetszett a másik, majd a személyisége miatt mégis akarta.

Viszont elég gyakori, hogy az emberek szeretik előadni, hogy van ilyen, aztán amikor a saját példák jönnek, bukik a sztori mindenkinél.

"De valahogy én azt látom, hogy a férfiak zöme csak a külsőségekre figyel."

Ez pedig a legviccesebb szöveg, amit ma láttam. Pont, hogy a nőkre jellemzőbb ez. A legrondább nőknél is próbálkoznak férfiak, de még egy csomó átlagos pasi is panaszkodik, hogy nem kell senkinek. Akkor hogy állíthatod, hogy a férfiak többsége csak a külsőségekre figyel?

Aztán leírod, hogy még te sem a külsőddel fogod meg a férfiakat... :D

2021. aug. 19. 01:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!