Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaznak gondoljátok azt hogy mindig a nő választ?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 23:01
11/22 anonim válasza:
"Ha ez így lenne, akkor választhatnám Jason Momoát, de valahogy még nem bukkant fel :D"
Na látod ezért nem választ téged senki, mert várják Dzsézön Momoát. De a nőknek nincsenek nagy igényei...
13/22 anonim válasza:
#12 Egy viccen így megsértődni... Te meg ezért nem kellesz senkinek, nem azért, mert túl rendes vagy (vagy bármelyik másik tipikus kifogást használod)
14/22 anonim válasza:
Mindig azok döntenek, akiknek jobbak a lapjai, nemtől függetlenül. Ha van egy bombázó, ő aztán dönthet, de a fenn maradó kikosarazott pasik meg hiába választották őt. Egy szuper férfinél fordítva van. Az átlag-átlagnál van az, hogy nincs túljelentkezés, így mindketten igent mondanak, nem is volt választás csak döntés.
15/22 anonim válasza:
#12 Adtam egy vicces választ, erre mindjárt elkönyvelted magadban, hogy szingli vagyok, mert nekem egy sztár kell.
El kell szomorítsalak, van párom ;)
És nem adnám két dzsézönmomoáért sem.
16/22 anonim válasza:
Baromság. Mindkét félnek akarnia kell .
17/22 anonim válasza:
Mindkét fél dönt. Sok esetben a férfi is utasít vissza nőt.
18/22 anonim válasza:
Az akarás és a választás két külön dolog. Akarok egy Ferrari 812-est az nem egyelő azzal, hogy választhatom is mert van rá pénzem. Ha van pénz, akkor válaszhatok, ha nincs csak álmodozok.
19/22 anonim válasza:
Szerintem nem! Nekem tetszett egy fiú és elutasított. Aztán jött még egy és azt mondtam oké, jöjjünk össze.
Szerintem a férfi választ nőt magának és a nő dönt hogy igen vagy nem van hogy a nőnek tetszik egy férfi de a férfi nemet mond
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!