Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lettem vezetve?

Figyelt kérdés
Párommal 3 éve együtt vagyunk, neki az előző kapcsolatából van egy gyereke ami elég korán jött (20 évesen), ezt amikor összejöttünk elfogadtam, de megmondtam neki hogy nem leszek az apja hisz van neki. Ezt megértette illetve amikor komolyabbra fordult a dolog azt mondtam neki hogy én szeretnék a jövőben gyereket, családot. Azt mondta hogy ha úgy alakul ő is szeretne és nincs gond ezzel. Most 3 év elteltével már elköltöztem oda ahol ő él, kivettem albérletet, ott vállaltam munkát és szóba hoztam hogy lassan 30 leszek és 1-2 éven belül én már szeretnék gyereket, családot. Erre ő azt mondta hogy igazából ő már nem akar gyereket, elég ez az egy neki. Ha az elején mondta volna ezt akkor semmi gond nem lett volna, akkor a legelején mondtam volna hogy teljesen megértem és nem lépek ebbe a kapcsolatba. Viszont most…szeretem őt, feladtam mindent, ide költöztem stb. Van valaki aki hasonló helyzetben volt/van? Változhat a dolog vagy választanom kell hogy vagy nem lesz gyerekem vagy szakítok vele? 27 éves vagyok és egyre nehezebb családalapításon gondolkodni ha újra kapcsolatkeresésben gondolkodnék illetve ahogy írtam, szeretem szóval elengedni is nehéz lenne.
jan. 16. 14:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%

Miért nem össze költöztetek?

Ha gyereke van valakinek, ha tetszik ha nem...ha van anyja/ apja, ha nincs neked is van "feladatod" vele.

Lehet pont emiatt ahogy a gyerekéhez viszonyultál meggondolta magát és nem vállal többet, főleg veled.

jan. 16. 14:31
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az elmúlt 3 évben változott ez meg benne. Az is lehet, hogy _veled_ nem tudja elképzelni, hogy újra belevágjon.

Viszont ha te akarsz, ő pedig nem, akkor ott nincs kompromisszum. El kell egymást engedni.

jan. 16. 14:33
 3/22 A kérdező kommentje:
Azért mert neki tart a szerződése az albérletben és ha előbb jön ki, nem kapja meg a kauciót. A gyerekkel pedig mindig jól kijöttünk, de ezt egyszer sem mondta. Ezt nem értem, hogy ha már ezt tudta miért nem mondta magától? Miért hagyta hogy feladjam az eddigi életem? Mert igen, szóvá tettem ezt és azt mondta hogy 1 gyerek neki elég mert sok a nyűg vele és nem akar még egyet elég neki ez az egy.
jan. 16. 14:36
 4/22 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem is akart, ő úgy fogalmazott ha “úgy alakul”. Ez olyan evidens, részéről ez idő húzás volt, elhúzta előtted a mézes madzagot. Én is ismertem ilyet, tudta jól hogy a pasi akar gyermeket ő nem és mindig csak húzta az időt, hogy majd majd, aztán kinyögte, hogy nem is akart. De, mégha utólag is gondolta meg magát. Most vagy fiatal még tudsz családot alapítani, ne húzd az időt, mert ha te szeretnél akkor nem kérdés
jan. 16. 14:38
 5/22 A kérdező kommentje:
4/4; Az a gond hogy nem érzem magam fiatalnak, mindenki tudja aki ismer hogy 30 a határ, 30 felett már nem szeretnék gyereket, viszont a családalapításhoz kell 2-3 év nekem , 1 év vagy kevesebb nem elég hogy biztos legyen az adott nőben. Így meg most teljesen magam alatt vagyok hogy mi legyen….
jan. 16. 14:42
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj örülj, hogy kiderült és nem csináltad fel aztán hétvégi apuka lennél meg a közös gyermek szenvedne. Még van időd utódra más nővel.
jan. 16. 14:42
 7/22 anonim ***** válasza:
75%

Minimum 3 éve küzd egyedül s gyerekneveléssel. Te mosod kezeid, nem a te gyereked. A gyerek apja meg gondolom hozza az átlagos hétvégi apukát.

Óriási szívás egyedülàlló anyának lenni. Megtapasztalta. Teljesen érthető, ha nem vállal több gyereket, mikor semmi garancia nincs arra, hogy veled jobban jár. Nem akarja, hogy ő lesz terhes, ő szül, ő esik ki a munkából, ő csinál a gyerek körül mindent, te meg egyszerűen lelépsz, ha nem tetszik.

Még egyszer: nem biztos, hogy kezdettől hazudott. Lehet, hogy akkor úgy gondolta, hogy ha minden jól alakul, szívesen vállalna veled még egyet. De az elmúlt 3 év alatt nem győzted meg, hogy nem fogja megbánni. Ráadásul még arra sem érett meg a kapcsolat, hogy összeköltözzetek. Felnőtt emberek vagytok, nem gimisek, hogy évekig csak jártok. Komolytalan az egész. Ebbe akarsz te gyereket?

jan. 16. 14:45
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
Akkor nem lesz gyereked, ennyi.
jan. 16. 14:45
 9/22 anonim ***** válasza:
58%
Drága Jézuska! 35-36 évesen is lehetséges apa. A férfiaknak jóformán mindegy, a nőknek ketyeg a biológiai óra (már amelyiknek). Most akkor inkább szüljön és szenvedjen a gyerek válás/szakítás után? A gyerek nem játék, örök életre szóló feladat és élmény.
jan. 16. 14:46
 10/22 A kérdező kommentje:
Én ezt értem hogy nem győztem meg, azt is értem amit mondott hogy “nem kell neki még egy nyűg”, de akkor ha én ezt nem hozom szóba sosem derül ki? Ha tudta ezt akár 1-2 éve akkor miért hagyta hogy feladjak mindent? Az összeköltözés gyerekkel pedig nem egyszerű. Én eleinte ritkábban mentem majd egyre sűrűbben és most jött el az ideje. Nem az a típús vagyok aki 1-2 év alatt fog beleugrani bármibe is. Én ha komolyan gondolom akkor igen is kell 2 év ahhoz hogy családalapításon és igazi közös életet vállajak fel. 1 év nem elég hogy igazán megismerje mind két fél egymást.
jan. 16. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!