Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lettem vezetve?

Figyelt kérdés
Párommal 3 éve együtt vagyunk, neki az előző kapcsolatából van egy gyereke ami elég korán jött (20 évesen), ezt amikor összejöttünk elfogadtam, de megmondtam neki hogy nem leszek az apja hisz van neki. Ezt megértette illetve amikor komolyabbra fordult a dolog azt mondtam neki hogy én szeretnék a jövőben gyereket, családot. Azt mondta hogy ha úgy alakul ő is szeretne és nincs gond ezzel. Most 3 év elteltével már elköltöztem oda ahol ő él, kivettem albérletet, ott vállaltam munkát és szóba hoztam hogy lassan 30 leszek és 1-2 éven belül én már szeretnék gyereket, családot. Erre ő azt mondta hogy igazából ő már nem akar gyereket, elég ez az egy neki. Ha az elején mondta volna ezt akkor semmi gond nem lett volna, akkor a legelején mondtam volna hogy teljesen megértem és nem lépek ebbe a kapcsolatba. Viszont most…szeretem őt, feladtam mindent, ide költöztem stb. Van valaki aki hasonló helyzetben volt/van? Változhat a dolog vagy választanom kell hogy vagy nem lesz gyerekem vagy szakítok vele? 27 éves vagyok és egyre nehezebb családalapításon gondolkodni ha újra kapcsolatkeresésben gondolkodnék illetve ahogy írtam, szeretem szóval elengedni is nehéz lenne.
jan. 16. 14:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
79%

A gyerekvállalás nem neked kockázat, hanem a nőnek. Te bármikor leléphetsz, utalsz egy szabad szemmel nem látható összeget havonta, és ennyi volt. Ennél többre senki sem kötelezhet.

Ő már tudja, hogy milyen egyedül gyereket nevelni, mivel jár. Ebből nem kér még egy adagot. Ami teljesen érthető. Alapból felnőtt, érett nő CSAK úgy vállal gyereket, ha egyedül is fel tudja nevelni. Gondold végig, hogy a barátnőd tényleg van-e olyan helyzetben, hogy ezt vállalni tudja! Anyagilag, érzelmileg, stb. Lehet, hogy ez a rész sem úgy alakult, ahogy tervezte.

Ti pedig, ha jól értem, eddig távkapcsolatban voltatok. Alig ismeritek egymást. Hiába a 3 év! Nem hiába mondják, hogy lakva ismerszik meg az ember. Ez még előttetek áll!

Két dolgot tehetsz.

1. Beszélgetsz vele, sokat, sokszor, őszintén, hogy mik a (közös) tervei a jövőre nézve. Mi változott meg, amiért most már nem akar közös gyereket. Átgondolod, hogy tudtok-e úgy változtatni, hogy mindenki vágyai teljesüljenek.

2. Elkönyveled, hogy ezt benézted, nem akar gyereket, most legalábbis nem, és ezért szakítasz vele. Kihevered, keresel mást, tovább lépsz.

jan. 16. 16:50
 22/22 anonim ***** válasza:
51%

Nyilván melletted gondolta meg magát.

Lehet mástól akarna akit alkalmasnak is talál erre..

jan. 16. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!