Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Van hogy magatokban kinevettek egy pasit?
Értem ezalatt azt, ha egy nektek nem tetsző pasi próbál jól kinézni. Ez szánalmas, vagy ha nem jön be nektek, akkor egyszerűen figyelembe se veszitek?
Például meglátjátok az utcán farmerben, bőrdzsekiben és napszemüvegben "vonulni".
Én szoktam elemezni az embereket.
De sosem nevetek ki senkit. Főleg nem azt, aki próbálkozik jobbat kihozni abból ami van.
Nekem az a típus megmosolyogtató, amelyik állandóan dinnyét visz a hóna alatt, meg a nagyon hippi, nagyon rocker stb. túlkapások. Azok a fiatal, vagy kevésbé fiatal srácok meg félelmet keltenek bennem felnőttként is, akik összeverődnek, (vagy egyedül is tubják csinálni a műsort) hangoskodnak és "nagyon kemények" mert van egy sör/energiaital a kezükben és övék a világ. (Rájuk kifejezetten jellemző a leírt öltözet)
De, kinevetni olyat, aki igyekszik normálisan kinézni még magamban se szoktam, ha nem tolja túl a "vonulgatást".
Az olyan nekem is, meg szerintem mindenkinek. Azért sem írtam példának. Viszont egy ízléses, minőségi dzseki szerintem tud jól kinézni egy sima fehér pólóval, függetlenül attól, hogy milyen "arcok" járnak hasonlóban.
Az, hogy erőlködik az miből látszik valakin? Testbeszéd? Vagy a pénztárca vékonysága ránézésre? Tehát rossz minőségű kínais cuccok?
"Az, hogy erőlködik az miből látszik valakin? "
amikor pl nem önazonosak.
Pl vékony szemüveges hypofeherbőrü kapafogu pattanasos mamahoteles srác telenyomja magát mellkas vagy nyaktetkóval mint vmi sittes. Es amugy vaságyastul van 50 kilo a gyerek.
Vagy amikor egy öregedő ügyvéd vagy vezető a maguk őszhajával tokájával 40-50 évükkel felvesznek szögecses dzsekit motoroskesztyűt de kb még a rockhoz sincs semmi közük de fiatalnak akarnak tűnni.
Ez amugy jellemző hogy 40 50 esek 20 éveseknek való cuccokban is járnak. Messzirol virít hogy nem képesek elfogadni önmagukat kapuzárásosak meg stb.
Vagy amikor pl egy lakotelepi panelos füves csak mert füvezik akar felvenni vmi hippi stilust rasztás haj meg sárga zöld nyaksál stb, mikozben messziről sincs köze a hippikhez.
Vagy "büszke" kapuzárásos apukák mikor fel akarják venni a nőcsábász casanova alfa szerepet és a kacsintgatás sármoskodás masnőkkel törődés segítés ezekkel meg a félred.gás az első számú céljuk mert máskülönben nem érzik magukat apaként férfinak. Mikor fontosabb a hajzselé parfum rágógumi anyámkínja a munkahelyre, a feleségnek meg jóvanazúgy mamuszban is meg böfögve is. De kifelé meg behúzott has, emelt fej, széles vigyor másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!