Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelitek magatokban a felgyult indulatot ha nagyon megbantodtal?
Nem alegjobb kategória, elvégre a kérdésnek köze sincs a párkapcsolatokhoz, ez érzelmi kontrollról szól.
Igazából a legjob bmódszer az, ha azt oldod meg, hgoy ne kerülj ilyen állapotba. Tanuld meg uralni az érzelmeidet, akár meditációval, akár sporttal, akár bármi mással.
Javaslom amúgy a sztoicizmus filozófiáját. Pont arról szól, hgoy csak azon stresszeld magad amire van bármi ráhatásod. És a "stresszeld magad" jó kifejezés, ugyanis az, hogy egy érzelem ural, az a te döntésed, nem más cisnálja ezt benned, hanem te magad. Nyilván nem ilyen egyszerű cisnálni, mint leírni, de na:D
"Mentőövekért" rohangálok.
Egyedul otthon 4 fal közt nem birom az ilyeneket feldolgozni lenyelni, elkezdek hivogatni ezt azt találkozókat szervezni bulikat nagy társasági életet, bepörgetem az életet hogy ezeregy sztori esemény felülírja az agyam néha iszok is, vagy ha senki nincs épp pont olyan is volt hogy éjszaka ittasan mentem el futni és pirkadataig futottam(és láttam ahogy a fűről a harmat felhőként kezd emelkedni irdatlan szép volt) es utána hál isten akkor épp nem egyedul laktam hanem lakótárshoz mentem haza aki rendkívül pátyolgatós törődős volt amugyis velem ugy kezelt mint egy kóbormacskát aki hazaért végre:)
Próbáltam már ez ezeket a bullshiteket amiket mondanak írnak hogy egyedul hogy csináld. Hallgass zenét sportolj olvass könyvet kösd le magad csináld a hobbyd. Hát ez beteg.
Lelkileg felzaklatott ember nem tud leülni legozni meg ilyenek.
Azota is utálom a gyk-s tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!