Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Van hogy magatokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Van hogy magatokban kinevettek egy pasit?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt azt, ha egy nektek nem tetsző pasi próbál jól kinézni. Ez szánalmas, vagy ha nem jön be nektek, akkor egyszerűen figyelembe se veszitek?

Például meglátjátok az utcán farmerben, bőrdzsekiben és napszemüvegben "vonulni".

jan. 16. 18:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem nevetek ki senkit, nem foglalkozom vele ha nem érdekel és ennyi.
jan. 16. 22:14
 12/12 anonim ***** válasza:

"Az, hogy erőlködik az miből látszik valakin?"

Megfordítom, hogy te miből látnád, ha mondjuk én erőlködöm.

Legtöbbször A vonalú, térdig érő ruhákat hordok, lapos cipőkkel. Ha meglátsz ilyenben, otthonosan mozgok bennük. Nem gondolok magamra, mikor ebben vagyok, mert ez én vagyok, jól érzem magam benne.

Ha magassarkúban és miniszoknyában parádéznék, azt azonnal kiszúrnád. Nem csak azért, mert remegne a lábam a cipőben, hanem fogalmam sincs pl, hogy üljek le miniszoknyában, hogy tartsam a lábaimat, hogy ne lássanak be. Folyamat az lenne az eszemben, hogy hogy nézek ki. Nem másokra figyelnék, hanem a saját viselkedésemet monitoroznám.

És ez nem csak ruha miatt történhet, hanem akkor is, ha olyan viselkedést akarok eljátszani, ami nem én vagyok. Ha viccesnek akarok tűnni, izzadtságszagú lenne. Ha okosabbnak akarnék tűnni, de nincs mondanivalóm, az is feltűnne. Egyszerűen megfogalmazhatatlanul ott lenne benned az érzés, hogy "ez a nő fake, hamis, teljesen megjátssza magát".

Az eredeti kérdéshez: aki nem jön be nekem, az nem fog akkor sem, ha jól próbál kinézni, de nem szánalmas. Igazából ennek kéne az alapnak lennie. Én sem jövök be mindenkinek (hajjajj), de máshogy bánnak az emberek veled, ha törődsz magaddal.

jan. 16. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!