Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mit gondoltok magatokban, ha észreveszitek, hogy egy férfi megnézett benneteket?
Figyelt kérdés
Itt most nem arra gondolok, hogy egy vadidegen pasi hosszasan bámul, és csorgatja a nyálát, hanem ha például beszélgettek egy férfivel, és mondjuk lepillant a melleitekre, de ti pont észreveszitek.
Ilyenkor azonnal leírjátok az illetőt, vagy csak mosolyogtok magatokban?
2021. jún. 30. 20:58
2/20 anonim válasza:
Aktuális kedvemtől függően vagy azt, hogy "Hmmm🤔 ezek szerint tetszhetek neki😏" vagy pedig "hogy az a jó rohadt élet, miert nem tudja kontrollálni a szemeit még ő se?😫", esetleg van olyan is, hogy nem gondolok semmit, mármint nem érdekel, hogy lepillant.
19/l
3/20 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy egészséges férfi ember. :)
4/20 anonim válasza:
Engem is inkább csak szórakoztat. Nem zavar különösebben, ha nem bunkó módon teszi, mert persze van az a kategória. De sokszor ez nem is szándékos, a férfiak gyakran ösztönösen megnéznek kicsit, és amikor pl. kivagott felsőt veszek fel, tudat alatt azt hiszem ezt a hatást akarom elérni. :D
5/20 anonim válasza:
Volt már benne részem. Sőt, cifrábban is. A srác konkrétan megmondta hogy ne haragudjak, nem akar ő tolakodni meg semmi, de nem tudja levenni a szemeit a mellemről. Annyit mondtam, nézni szabad. Nem csinálok ebből nagy ügyet, ha a srác nem nyomul.
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 30. 21:23
7/20 anonim válasza:
Észreveszem, de nagyon kellemetlenül tud esni olyantól,akitől nem várok érdeklődést,vagy nem olyan a helyzet,ahol illik ilyet csinálni.
8/20 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de ha éppen beszélgetünk, és közben nézi a mellemet, azt egy nagyon prosztó dolognak tartom. Én sem mustrálom a farkát... Ha a távolból rám pillant, vagy ilyesmi, az nem érdekel, nézze. De ha beszélgetünk, tiszteljen meg. Ez alól kivétel nyilván, ha flörtölünk, akkor szabad.
9/20 anonim válasza:
D kosaras vagyok, szóval már kifejezetten unom a mellbámulást így harminc èvesen. Huszonévesen még élveztem a figyelmet, de mostmár nagyon zavar, ha odanéznek. Pár éve emiatt elkezdtem zártabb ruhákban és garbókban járni, mert elegem van, hogy a hapsik, de még a nők is rálesnek a melleimre. Beszélgetés közben meg kifejezetten prosztó dolognak tartom.
10/20 anonim válasza:
9 Az a baj,ha nagy a melled úgy is nézik,ha el van takarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!