Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Mit gondoltok magatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mit gondoltok magatokban, ha észreveszitek, hogy egy férfi megnézett benneteket?

Figyelt kérdés

Itt most nem arra gondolok, hogy egy vadidegen pasi hosszasan bámul, és csorgatja a nyálát, hanem ha például beszélgettek egy férfivel, és mondjuk lepillant a melleitekre, de ti pont észreveszitek.

Ilyenkor azonnal leírjátok az illetőt, vagy csak mosolyogtok magatokban?

2021. jún. 30. 20:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
10- vettem észre, de nekem még mindig komfortosabb így, mint kivágottabb felsőben.
2021. jún. 30. 22:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
11 Tudom,mert én is a te cipődben járok. Meg egyébként már egy alig kivágott felső is sztriptíz táncososan néz ki nagy melleken,szóval sok választás nincs.:/
2021. jún. 30. 22:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagy, és nem csak férfiak nézik meg, nők is, egyszerűen vonzza a tekintetet. Ettől függetlenül gyűlölöm, és ha férfi nézi, megpróbálom utána kerülni. Ha nem lehet, akkor csak ridegen viselkedem vele.
2021. jún. 30. 23:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
hát, nekem nincs ilyen problémám, mert 0 mellem van. Max azért nézhet, mert keresi a mellem 🤣
2021. júl. 1. 00:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én zavarba jövök. És több gondolat is végigfut az agyamon, hogy "akkor biztos bejövök neki😅☺️" vagy az, hogy "nemár...🙄😐".

20L/N

2021. júl. 1. 00:55
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
Leirom az illetot es azon gondolkodom, bar lenne egy harmadik, normalis nem, ha mar nem szulettem leszbikusnak.
2021. júl. 1. 01:40
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Megszoktam, nem veszem fel. Jókatt szoktam rajta mosolyogni ha kirittyentve, kivágott felsőben megyek valahová, tapadnak a tekintetek, ha csak smink nélkül átlag megjelenéssel, kevesebb érdeklődés van. Engem viszont az utóbbi pasik érdekelnek csak, nem bírom ha a dekorra mennek. Ugyanúgy felejtős a mellbámuló kategória is. A véletlen egyszer odanézett, de zavarba jött srácokkal nincs baj.
2021. júl. 1. 04:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar,nem csinálok gondot belőle,nem tagadom jól esik inkább. 42N
2021. júl. 1. 04:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy és mint néz.

Ha beszélünk, és a mellemre néz a szemem helyett, akkor azt gondolom, tahó.

Ha utcán megyünk, és látom, hogy egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra megnéz, esetleg látom, hogy nyugtázza, hogy "jó nő", vagy "nem jó nő", oké. Ha látom, hogy tetszettem, az imponál. kivéve, ha az illető egy koszos, igénytelen, büdös valaki, mert akkor undorodom.

A bámulást is tahóságnak tartom.

2021. júl. 1. 10:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Bunkó, prosztó dolognak tartom, ha észreveszem akkor utána igyekszem minimalizálni a kontaktust az illetővel (nyilván ha munkatárs, akkor nem lehet megszakítani emiatt, de ha csak random ember akkor nem találkozok vele többet).

Igyekszem zárt felsőket hordani és olyan melltartókat, amik kisebbítenek látványra, ha gyakran fordulna elő a fent írt helyzet akkor átgondolnám hogy mit tehetnék még ezen túl.

2021. júl. 1. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!