Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaznak gondoljátok azt hogy mindig a nő választ?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 23:01
1/22 anonim válasza:
Igen. De a ffi dönt h egy d.gas után még megtartja e.
2/22 anonim válasza:
Nem csak vàlszt , hanem dönt is 😉
3/22 anonim válasza:
A nő is, a férfi is választ, csak másképp.
4/22 anonim válasza:
Szerintem meg mindenki, nemtől független maga választ mert én hiába választok ha ez nincs víszonozva, akkor semmit sem érek el azzal, hogy választhatok.Mindig van aki választ a másik meg vagy elfogadja és viszonozza vagy elutasítja tehát akit választanék annak is ugyanannyi joga van engem választani vagy sem, mint nekem őt.
27N
6/22 anonim válasza:
Az nem fair, hogy a korombeli lányok rosszul választanak általában
20/F
7/22 anonim válasza:
Ha ez így lenne, akkor választhatnám Jason Momoát, de valahogy még nem bukkant fel :D
8/22 anonim válasza:
Abban az esetben lenne igaz, ha a bolygón minden egyes férfinak megfelelne minden egyes nő.
A férfiak nagyon kardoskodnak amellett, hogy mindig a nő választ, de szerintem nem fogják fel, hogy ezzel mennyire a földig degradálják magukat.
9/22 anonim válasza:
Mindig mindkét fél választ. Az, aki eldönti, hogy kinél kezdeményez, és az is, aki eldönti hogyan fogadja a kezdeményezést.
10/22 anonim válasza:
Szerintem nem én már utasítottam el nőt mert nem éreztem lehetne belőle több. Nem fogok bárkire ráugorni aki azt mondja bejövök neki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!