Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit döntenél,ha vàlasztanod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit döntenél,ha vàlasztanod kéne,a gyereked érdekét,vagy a sajàtodat?

Figyelt kérdés

Kisfiam most kezdi a sulit,nekem 2 ève van pàrom

és ugy döntöttem a kisfiam ott kezdi a sulit ahol a pàrom lakik.Viszont Innentöl a fiam az apjàval csak kéthetente egyszer fog tudni talalkozni Idaig heti 3 szor...A fiam sir mivel az apja Minden nap cukkolja hogy El fogom Töle szakitani!Mit nèzzek magamat Vagy a gyereket?A vàros ahova költöznenk 50 km.

2021. aug. 14. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
100%

56is es 63as valaszolo:

Egyértelmuen a varos akkor. A falubol el fog menni a gyerek, magadra maradsz. Jobb ha ott szerez gyerekkori baratokat akikkel felnő,ahol felnottjent elni es dolgozni fog. Falurol mindig csak kivandorlas van, tudom, mert en falun nottem fel, minden osztalytarsam elhagyta mar a falut es varosokba koltoztek. Volt ferjem pesti, minden gyerekkori baratja maradt itt es tartjak a kapcsolatot. Ahhoz a faluhoz teged semmi nem kot, sot ha oreg leszel, meg felni is fogsz egyedul, ha ugy alakul. Varosban szerezhetsz uj elmenyeket, es jol elleszel majd egy kis lakasban. De arra figyelh, hogy csak olyan varosba menj, ami tetszik neked es torekedj onallo egzisztenciara. Mert ha elvalsz az uj ferjedtol, a valoper soran a gyereket a birosag ott akarja tartani majd, tehat legyen hova menned es eld meg egyedul is azt a varost. Erezd magadenak, szerezz sajat baratokat, kulon programokat, ne csak az uj ferj kosson oda. A nagyobbik gyerekkel muszaj tartania a kapcsolatot a falusi apanak, ezert tegyel meg mindent. Ha kell, vigyed te a gyereket, adj nagyobb reszt neki a szunetekbol es addig jarj a nyakara, mig fel nem jön. A gyerek meg fogja szokni, de persze ujabb veszteseg. Jarkaljatok be kettesben a gyerekkel az uj varosba, fedezzetek fel jo cukraszdakat, jatszohazat, alakits ki neki kotodest ottani gyerekekkel gyerekfoglalkozadon. Tul fog lendulni az apjan.

2021. aug. 15. 12:27
 72/82 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a mai világban nem nagy kunszt kapcsolatot tartani. 50 kilométer nem a világvége, napi kapcsolatban lehetnek videochaten, apuka is leugorhat többször, ha akar, nem az ő hétvégéjén is átugorhat, hogy elvigye moziba stb. A gyerekkel ülj le, hogy lesz egy kistestvére, ti már így egy család leaztek, apukával mindennap tarthatja a kapcsolatot és ha apuka igényli, többször mehet érte.
2021. aug. 15. 12:28
 73/82 A kérdező kommentje:
Jo azert nem pici falu...kb 8000-9000 lakosa Van viszont közel Van Ausztriahoz es oriasi az idegenforgalom..egy lakas ara itt 36 millio...
2021. aug. 15. 12:34
 74/82 A kérdező kommentje:
A nagyvàroshoz képest irtam hogy falusias...
2021. aug. 15. 12:35
 75/82 anonim ***** válasza:
Melyik varosba mennel?
2021. aug. 15. 12:36
 76/82 A kérdező kommentje:
Tehat ugy ertsd,attol hogy ez egy kis települes még rengetegen költöznek ide Ausztriai munkalehetöseg miatt...en mar 15 éve Ausztriaban dolgozom es a fiamnak Nem kell innen soha elköltözni mivel kesöbb tud majd az apja vàllalkozàsàban dolgozni...
2021. aug. 15. 12:39
 77/82 A kérdező kommentje:
75 ös irok most privàtban
2021. aug. 15. 12:39
 78/82 anonim ***** válasza:
100%

Tehát akkor még cirka 10 évig lemondasz mindenről, mert a férjed egy tahó, aki egy fűszálat nem tesz keresztbe a gyerekért, plusz hergeli is, a gyerek meg hisztizik.

Na, ebbe én így nem mennék bele. Költöznék, pont.

2021. aug. 15. 16:15
 79/82 anonim ***** válasza:
100%
Azért abba is gondolj bele, hogy szerinted ki az a férfi, aki belemenne abba, hogy odaköltözzön hozzád és a szomszédban élő ex mellé?
2021. aug. 15. 19:16
 80/82 anonim ***** válasza:
0%

Ez van, amikor puruttyáék gyereket vállalnak, és aztán szakítanak. Anyuka az első kuki miatt már dobbantana, apuka nem hajlandó 50 km-t utazni a gyerek miatt, anyuka nem hajlandó az új lakásban fogadni apukát, mer' az röhejes és az új kannak nem tetszik...

Le kellene ülni 3asban a gyerekkel megbeszélni, és igenis elmondani, hogy nekem ez nem tetszik, nekem az nem tetszik, és döntést hozni.

Én amúgy, őszintén megmondom, ebben az esetben keresnék egy új palit, aki közelebb van helyileg.

2021. aug. 16. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!