Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit döntenél,ha vàlasztanod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit döntenél,ha vàlasztanod kéne,a gyereked érdekét,vagy a sajàtodat?

Figyelt kérdés

Kisfiam most kezdi a sulit,nekem 2 ève van pàrom

és ugy döntöttem a kisfiam ott kezdi a sulit ahol a pàrom lakik.Viszont Innentöl a fiam az apjàval csak kéthetente egyszer fog tudni talalkozni Idaig heti 3 szor...A fiam sir mivel az apja Minden nap cukkolja hogy El fogom Töle szakitani!Mit nèzzek magamat Vagy a gyereket?A vàros ahova költöznenk 50 km.

2021. aug. 14. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
14%

“ A gyerek a jelenlegi pàromat ugyanugy szereti Mint az apjàt.”

Na egy ilyen kijelentésért prompt megb…na téged a gyámügy. Egyáltalán hogy mondhatsz ilyet?

2021. aug. 15. 09:44
 42/82 A kérdező kommentje:
Mivel én hétköznap estig dolgozom,nem tudom megoldani,hogy a gyereket 100 km re cipeljem az apjàhoz...viszont az apja meg nem utazik-velem nem beszél-az uj nöje nem engedi-tehàt megbeszèlni nem lehet semmit...
2021. aug. 15. 09:45
 43/82 anonim ***** válasza:
6%
De most az apja közelében éltek, nem? Tehát nem kell sehova cipelned. Ha jól értelek, akkor kellene cipelned 100km-re, ha a párkapcsolatodat választanád a gyermeked egészséges felnevelése helyett?
2021. aug. 15. 09:47
 44/82 A kérdező kommentje:
Uristen 41-es te beteg vagy..mit csinàlna a gyámügy velem??Ezt maga a gyerek mondta nekem többször!Atya ég mennyi elmebeteg ember él Ezen a Földön??????Ezért megbüntet a gyàmügy???És azért nem hogy 2 éve nem fizet gyerektartàst???
2021. aug. 15. 09:47
 45/82 A kérdező kommentje:
43-as.A birosag szerint-az anyànak Joga van elköltözni az apa lakohelyéröl-és az apànak kell utaznia a gyerekéhez.nem nekem!!Vagy szerinted en Most köteles vagyok èletem végéig itt lakni a Volt ferjem melletti hàzban mert a Volt férjem ugy kivanja?ö hagyott El egy 20 èves nöert akinek azonnal szilikonmellet csinaltatott,de gyerektartast nem fizet!
2021. aug. 15. 09:52
 46/82 anonim ***** válasza:
18%

Kövezzetek meg, de a gyereknek pont ugyanannyi joga van az apjához mint az anyjához.

Én nem költöznék.

Az új parod miert nem tud hozzátok költözni?

2021. aug. 15. 09:53
 47/82 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem egészséges felnevelés. Ti mit gondoltok egyébként ilyenkor? Ha már elváltak akkor a nő kínlódjon egész életében, míg apuka él boldogan az új nővel és ha kedve szottyan meglátogatja a gyereket?

Nem vagyok férfigyűlölő, tök jó dolog, hogy gyakrabban akarja látni a gyereket, de a nő akkor már nem is lehet boldog soha?

Én apa nélkül is felnőttem és köszönöm, egészséges vagyok.

2021. aug. 15. 09:54
 48/82 A kérdező kommentje:
Na jo kedves vàlaszolok!!Ha apuka elhagyott akkor en többet innen nem költözhetek El mert apukànak ez az erdeke??Nem tulzàs ez egy kicsit?????
 49/82 anonim ***** válasza:
6%
Olvasgass egy kicsit családi jogot, például a Gyerekelhelyezés, gyerektartás c. könyvet… laikusok is megértik… az ilyen ötletek, hogy “az új aput ugyanúgy szeretem, mint a régi aput” soha nem a gyerektől jönnek, ezeket mindig az anya ülteti a gyerek fülébe… egyáltalán hogy vetődött fel a kérdés, amire a gyerek állítólag ezt válaszolta, hogy a párodat (aki neki SENKIJE) ugyanúgy szeresse, mint az apját? Erre azonnal harap a bíróság, csak kerüljön az ügy egy rendes ügyvéd kezébe…
 50/82 A kérdező kommentje:
47-es köszönöm ! amugy a pàrom ide tud költözni de akkor heti 6-szor 100 km-t kell utaznia
2021. aug. 15. 09:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!