Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit döntenél,ha vàlasztanod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit döntenél,ha vàlasztanod kéne,a gyereked érdekét,vagy a sajàtodat?

Figyelt kérdés

Kisfiam most kezdi a sulit,nekem 2 ève van pàrom

és ugy döntöttem a kisfiam ott kezdi a sulit ahol a pàrom lakik.Viszont Innentöl a fiam az apjàval csak kéthetente egyszer fog tudni talalkozni Idaig heti 3 szor...A fiam sir mivel az apja Minden nap cukkolja hogy El fogom Töle szakitani!Mit nèzzek magamat Vagy a gyereket?A vàros ahova költöznenk 50 km.

2021. aug. 14. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező nem adok 2 évet sem az új párkapcsolatodnak, nem lesz hosszútávú kapcsolat. Ezért ne veszélyeztesd a gyereked meg az apja kapcsolatát. Ha a pasi akar valamit, költözzön ő, találjatok valami kompromisszumot, ami a gyereknek meg az apjának meg nektek is való.

Igen, értjük, hogy az apuka elhagyott téged egy 20 éves kiscsajért, de az se lesz tartós kapcsolat, ne aggódj, ezek soha nem működnek.

Ha nem fizet gyerektartást, pereld és visszamenőleg behajtják.

2021. aug. 15. 09:57
 52/82 A kérdező kommentje:

49-es a Gyerek magàtol mondta es leszarom hogy elhiszed e vagy sem.innentöl ezt magaddal vitatod meg,hülyékkel nem tàrgyalok.Egyébkent inkabb huztad volna fel magadat azon Hogy apuka 2 eve egy filler gyerektartast nem fizet de a csajànak megcsinaltatta a szilikonmellet..te szerencsetlen-a szeretet nem

Azon mulik hogy a vérem hanem azon mennyit foglalkozunk es hogy bánunk a gyerekkel..a pàrom sokkal jobban bànik vele Mint az apja!

2021. aug. 15. 10:00
 53/82 anonim ***** válasza:
16%

“ amugy a pàrom ide tud költözni de akkor heti 6-szor 100 km-t kell utaznia”

És gondolom ezt már nem vállalja be. Pedig sokan járnak 50 km-re dolgozni, és egy pár hónapig be lehet vállalni, hogy meglássátok, egyáltalán működik-e a párkapcsolat. Egyébként 50km az konkrétan 30-40 perc vezetés, annyi, mint Budapesten eljutni a munkahelyedre. Pénzben mondjuk szívás, de a punci pénzne kerül. Viszont a gyereknek apára van szüksége.

2021. aug. 15. 10:03
 54/82 A kérdező kommentje:
51-es te làtatlanban mondod hogy 2 ev és vege???Most lesz az eskünönk es jön a gyerek!!Te ugy gondolod a gyerek apja fogja nekem eldönteni hol kivánom leélni az életemet???
2021. aug. 15. 10:03
 55/82 A kérdező kommentje:

53-as a pàrom Nem

Pàrom honapja Van velem

Hanem 3 éve utazgat miattam!!És 1 ora oda es 1 ora vissza!

2021. aug. 15. 10:04
 56/82 anonim ***** válasza:
6%
Kérdező. Én megértelek. Az én volt férjem is egy utolsó mocsok, sőt a gyerek is sokszor teher neki, de azert neha erot vesz magan, mert mit szolnanak a rokonok. Mégis idekoltoztem a szomszedba a ferjem nelle, hogy a gyereknek legyen apja, mert akarmilyen hitetetlen, a gyerek leljeben az apanelkuli űr fájóbb mint ha van egy nem túl tökeletes apja (most hagyjuk a bantalmazokat, az mas teszta). Nekem fontosabbak a gyerekem erzelmei, mint a sajatom, egy uj pasira pedig nem epitenek. Ha az uj parodnak nincs gyeteke, koltozzon hozzad, ha szeret teged. El kell fogadnia hogy neked a gyereked az elso. A másik fontos ok, hogy az apa mellett maradj, hogy a gyetek kotodese szorosabb maradjon, ugyanis ha meghalsz ajar covid akar baleset, akkor az apahoz kerul a gyerek. Ilyenkor fontos hogy az a gyerek milyen erzelmi kornyezetbe kerul, az apja lehet lemond a 2 heti talalkakrol is mert messze vagytok,igy a gyerek teljesen elszakadhat es ufy kerulhet vissza hozza ha meghalsz mintha idegen koze kerulne. Foleg ugy hogy meg a gyerekem is sir az apjaert, biztos nem mennek el. Pedig mondom, utalom az apjat, hanyok tole, nagyon rossz a kapcsolatunk. De nekem a gyerek az elso es en nem bizok semmilyen pasiban mar. Ha en koltozni akarpk, akkor magam es a gyerek miatt hozok ilyen dontest, sosem pasi miatt. Raadasul mi nők cagyunk allandian akik alkalmazkodunk a pasikhoz, de ok mikor fognak bizonyitani? Ha a parod szeret, akkor lakjon veled itt es kesz. Ha ezert stakit, akkor bem voltal neki fontis. Igaz, ezt o is mondhatja rad ha nem koltozol, de szerintem szivtad mar meg ferfi miatt, most legyel okosabb. Olyat valassz, aki jobban szeret teged, mint te ot.
2021. aug. 15. 10:06
 57/82 A kérdező kommentje:
Tudjàtok mit nem értek?Miert akartok làtatlanban megitélni embereket?Mi az hogy 2 ev es vege??Miert kell ezt nektek eldönteni??
 58/82 anonim ***** válasza:
84%
Lassan csepegteted az infókat… szóval 3 éve együtt vagytok, jön a gyerek, és összeházasodtok. Miért nem ezzel kezdted? Szerintem akkor nyugodtan költözz a párodhoz, majd autózgat a gyerek apja 50km-t.
 59/82 A kérdező kommentje:
56-os na ez egy korrekt es normalis válasz Volt a részedröl.Irok privàtban.
2021. aug. 15. 10:08
 60/82 anonim ***** válasza:
76%
Az apuka csak maradjon csendben, miközben az új nőjével él.
2021. aug. 15. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!