Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit döntenél,ha vàlasztanod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit döntenél,ha vàlasztanod kéne,a gyereked érdekét,vagy a sajàtodat?

Figyelt kérdés

Kisfiam most kezdi a sulit,nekem 2 ève van pàrom

és ugy döntöttem a kisfiam ott kezdi a sulit ahol a pàrom lakik.Viszont Innentöl a fiam az apjàval csak kéthetente egyszer fog tudni talalkozni Idaig heti 3 szor...A fiam sir mivel az apja Minden nap cukkolja hogy El fogom Töle szakitani!Mit nèzzek magamat Vagy a gyereket?A vàros ahova költöznenk 50 km.

2021. aug. 14. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
100%

Miért csak kéthetente tudnának találkozni?

50km az semmi,nem az ország másik végébe koltoznetek.

Szerintem itt nem kell választanod, koltozzetek el.

Miért dobnad el emiatt a 2 éves kapcsolatod?

2021. aug. 14. 22:37
 2/82 A kérdező kommentje:
Ezt most kicsit bonyolult lenne itt elmagyarazni.A volt ferjem hetköznap nem tud eljönni Suli utàn làtogatni a gyereket.Neki 100 km az sok meg hol lenne vele az utcan?A lenyeg hogy a gyerek innentöl Csak Minden masodik hetvegen fogja latni az apukàjàt es ezert Most nekem sir....
2021. aug. 14. 22:42
 3/82 anonim ***** válasza:
92%
50 km az semmi. Heti többször járok munkába oda-vissza 160 km.
2021. aug. 14. 22:51
 4/82 A kérdező kommentje:

De az exem nem jön.Nem

Akar.Viszont a gyerek emiatt sir

2021. aug. 14. 22:58
 5/82 anonim ***** válasza:
63%

Azt írod, hogy hol lenne vele, az utcán.

Miért, nálatok nem mehet be az exed akkor a saját gyerekéhez a lakásba? Innentől ő már nem a te exed, hanem a gyereked apja. Ha ilyen messzire költözöl a gyerekkel, joga van bemenni a házba.

2021. aug. 14. 23:02
 6/82 anonim ***** válasza:
86%
Nos, ez nem a ti hibád, hanem az övé, ha nem jön.
2021. aug. 14. 23:05
 7/82 A kérdező kommentje:

Utolso Most remelem viccelsz.Vendegségben töltse nalam esteit a Volt ferjem

Az Uj pàrom hàzàban?Hàt ekkoràt még életemben nem

röhögtem😂Szerinted a Volt pàrom az uj parom hazaban akar lenni Velünk??😂jezusom

2021. aug. 14. 23:07
 8/82 A kérdező kommentje:
6-os a gyereknek Azt adja le az apja hogy a Munka miatt nem tud jönni...A gyerek amugy 6-ig edzesen Van utána meg vacsi alvàs..mikor es hol tudnának talalkozni?Az utcán?
2021. aug. 14. 23:10
 9/82 A kérdező kommentje:
A gyerek azt szeretné ha itt maradnànk ahol apuka lakik es akkor apja Menne erte a suliba
2021. aug. 14. 23:11
 10/82 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom mi van ebben. Hozzánk is jött fel néha édesapám, ez mostohaapámnak soha nem okozott problémát. Apám és anyám között már nincs semmi, viszont nekem ő az apám. Ha a gyereked érdekét néznéd, akkor nem röhögnél. Apuka máshogy nem tudja megoldani. Oda 50km a kicsiért, majd vissza vele 50km, aztán megint 50km amikor viszi vissza. Ez nem jelenti azt, hogy rossz apa lenne, de ez eléggé megterhelő. Nem ő tehet róla, hogy ő az apa és veled maradt a gyerek, mert te vagy az anyja. Másrészt a gyereked szereti az édesapját, köss kompromisszumot a pároddal a gyereked érdekében. Onnantól kezdve, ahogy te anya lettél, neked ezt szem előtt kellene tartani ne haragudj.

Ha meg annyira barbárok vagytok te is meg a párod is, hogy a gyereked édesapja nem mehet be a lakásba, akkor arra nem tudok mit mondani.

2021. aug. 14. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!