Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit döntenél,ha vàlasztanod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit döntenél,ha vàlasztanod kéne,a gyereked érdekét,vagy a sajàtodat?

Figyelt kérdés

Kisfiam most kezdi a sulit,nekem 2 ève van pàrom

és ugy döntöttem a kisfiam ott kezdi a sulit ahol a pàrom lakik.Viszont Innentöl a fiam az apjàval csak kéthetente egyszer fog tudni talalkozni Idaig heti 3 szor...A fiam sir mivel az apja Minden nap cukkolja hogy El fogom Töle szakitani!Mit nèzzek magamat Vagy a gyereket?A vàros ahova költöznenk 50 km.

2021. aug. 14. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
100%
55 Miért ködösítesz itt össze-vissza? A kérdésben két éve vagytok együtt, most már három. Az elején még jó apa volt, most már nem fizet gyerektartást. Ennek a kérdésnek nincs értelme. Én nem maradnék az apa mellett, mert ő elintézi azzal hogy heti háromszor elszórakozik a gyerekkel,de te neveled és a te életedet kell élned. Ott derülne ki milyen apa valójában hogy megy-e a gyereke után. Mondd neki hogy megkaphatja egész nyárra. Van egy olyan érzésem, hogy a szilikoncicis barátnő ennek már nem örülne.
2021. aug. 15. 10:25
 62/82 A kérdező kommentje:
Utolso.Jol mondod,ne az apa hatarozza meg hol fogok élni.Viszont olvasd El az 56-os vàlaszadòt.Egy rendkivül tapasztalt es intelligens nö lehet...És ez alapjàn a válasz alapjàn Most tenyleg elgondolkodtam a költözesen..
2021. aug. 15. 10:32
 63/82 anonim ***** válasza:
0%
Kerdező. 56os vagyok. Csak utana olvastam el, hogy mar utban van a pocaklako is, tehat annak a gyereknek is kell egy apa. De en azt mondom, ne te koltozz, mert az a masik apa még mobilis, johet hozzad. Elvileg szeret, a gyereket is akarja majd, veled fog maradni. Viszont hulyeseget mondtam, mert igazabol a volt ferjed is donthet ugy, hogy a szilikonmacaval elkoltozik es ugy szakad el a gyerektol es akkor megse mehetsz utana, nem igaz? Akkor mar megint az van, hogy te alkalmazkodsz, ket apa fele meg megsem szaladhatsz egesz eletedben. En azt mondom, lelkileg ugy allj hozza mindket pasihoz, hogy ok a masodlagosak es te meg a gyerekek az elsok. A gyerekeid hozzad tartoznak, te szulted, te kockaztattad az eleted, te neveled, a te fo felelosseged es erzelmileg is te vagy nekik a tamasz. A ferfiakban nem szabad megbizni, a gyerekeid mindig ott lesznek neked,az o szeretetuk oszinte. Te vagy nekik az alfa es az omega, az otthon es a minden. Az apa csak masodlagos. A ferj es szereto mivultuk sem mehet magad elé, csakis azt nezd neked hol jo elni, hol van es lesz munkad, segitseged, kikapcsolódási lehetoseged akár szinglikent is. Ha a mostani helyzet mukodott, akkor legalabb az egyik gyerek miatt alkalmazkodj. Te vagy a csaladfője ennek a mozaikcsaladnak, te iranyitsd. Persze ezt igy ne add elo az uj ferjednek, legyel vele kedves es magyarazd el miert jojjon o hozzad. Csak erzesben eld meg hogy te vagy a csaladfo es iranyits.
2021. aug. 15. 11:42
 64/82 anonim ***** válasza:
13%
Megzabrakosodott a lemeztektonika tegnap óta vagy hogy a fiszbe lett hirtelen 100km az 50-ből? o_O
2021. aug. 15. 11:46
 65/82 A kérdező kommentje:
Utolso oda 50 es vissza 50!!!az 100!!!!Atya eg komolyan!
2021. aug. 15. 11:53
 66/82 A kérdező kommentje:
63-as apuka Sose fog innen elköltözni Sajat vallalkozasa es hàza Van itt es abbol él
2021. aug. 15. 11:54
 67/82 A kérdező kommentje:
Marmint az exferjem.Ö mindig itt fog maradni
2021. aug. 15. 11:57
 68/82 anonim ***** válasza:
100%

63.

Akkor az egyik gyerekednek az apa fix helyen van, ez egy biztos pont. A másik meg még mobilis. Ha szereted azt a helyet, ahol laktok, neked mar kialakult eleted van ott, mindenkeppen a masik ferfi jojjon, mert o meg mobilis. Érd el és akkor mindent megkapsz.

2021. aug. 15. 12:04
 69/82 A kérdező kommentje:
63-as válaszolo a gyermekem siràsa az az ok ami miatt nem nem tudom mit tegyek😭
2021. aug. 15. 12:05
 70/82 A kérdező kommentje:

Tudod mi az igazsàg?Hogy ahol most élek az egy falu...csak a Volt pàrom miatt költöztem ide..de itt egy

Szép haz Amit a volt ferjemmel epitettünk..a gyermekemnek ez az otthona plusz itt a szomszédban az apukàja...de az uj pàrom egy nagyvàrosban lakik ...nyilvàn ott több a lehetöseg es jobb az iskola...szoval iszonyu Nehez a döntés.....

2021. aug. 15. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!