Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntenétek akkor, ha választanotok kell egy lelki társ és egy szerelem közt?
Van egy nagyon közeli jóbarátom, olyan, mintha a másik felem lenne. Próbálkoztunk régebben járással, de kétszer is én szakítottam vele, hiányzott az a PLUSZ. Napokon át tudunk beszélgetni, sosem unjuk meg egymást... de folyton szerelmes lettem mellette másokba. Így jöttem össze a mostani párommal, akivel problémamentes, nyugodt és boldog a párkapcsolatom, ugyanakkor nem olyan, mint egy legjobb barát, ahol félszavakból is megértjük egymást, és órákig vihogunk a semmin.
Azt hittem, a haverom már nem érez irántam semmit, de most előállt azzal, hogy a jövőben gyereket szeretne tőlem, legyek a felesége, éljem vele az életem.
De én szeretem a mostani párom. Ugyanakkor ő sosem akarna gyereket. Én eddig nem akartam (30 vagyok), de lehet, a jövőben szeretnék...
Megőrülök, egyiküket sem akarom elveszíteni. Nem tudom, mi lenne a jó döntés. Mi a fontosabb, a megmagyarázhatatlan kémia és a szerelem, vagy a lelki társ érzés, és hogy tökéletesen hasonlítunk egymásra?
Jól tudom, a döntést nekem kell meghozni. De érdekelne néhány tapasztalat, külsős vélemény, meglátások, bármi.
Csak nehogy két szék közé ess. :D
Már pedig ha értelmesek az lesz.
legyen a lelki társ mert a szerelem múlandó
miért kéne rózsaszín köd a kezdethez? felnőttek vagytok
Nekem csak az szamit egy komoly kapcsolatban,h szenvedelyes vonzodas legyen koztunk. Minden mast meg lehet beszelni. Amig tart a szenvedely,addig semmi se problema.
N
A mostani párodat felejtsd el.
A te korodban már inkább az első típusú emberre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!