Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs szerencsém a lányoknál? Illetve manapság miért annyira elutasítóak és válogatósak?
dehát akkor ezek a lányok miért nem mennek el a filmes iparba hm? ;) Ott még pénzt is kapnának érte :) :)
Vagy például emelt díjas számon tudnának beszélni rossz fiúkkal :)
Több helyen is elcseszed. Egyrészt görcsösen futsz a kapcsolat után, ami miatt az egész kisugárzásod és minden amit csinálsz elkeseredett és izomszagú.
Másrészt ezek között a dolgok között semmilyen összefüggés nincs. Sem a szexuális múltja, sem a családi háttere nem zárja ki, hogy tökéletes legyen komoly kapcsolatra. Túl sok elvárásod van, egy álomképet kergetsz. Párt sosem megadott szempontok szerint keresünk, és nem is szabad keresni. Egyszerűen csak találkozol valakivel, aki megfog, akibe beleszeretsz. De ez nem megy úgy, ha hajszolod a kapcsolatot, és egy bizonyos, már előre "eltervezett" embert kergetsz.
Hát jó :) Akkor várok türelemmel :) és ha még is lesz egy olyan lány az életemben, akkor én leszek a legboldogabb ember. :)
A többieknek meg jó mulatásét! :)
én is így vagyok csak egy évvel fiatalabb kiadás
ha nem lesz ilyen lány, maradok egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!