Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt igazán gyönyörű 10/10es lányok? Ti mennyire vagytok válogatósak?
Szia! Igaz szerintem nem vagyok 10/10 de mások már mondták, így gondoltam írok:)
Milyen pasikkal jártam? Igazából a haj alapján divatmajomnak mondható. Aranyos volt, romantikus, megbízható, őszinte és őszintén is szeretett.
Én nem gondolom magamnak r.ibancnak. Egy teljesen átlagos viselkedésű lány vagyok.
Nem minden szép lány nagyképű és r.ibanc. De vannak kivételek.
Remélem hasznos volt:)
2es
Hol elsz hogy ilyeneket latsz?:DDD
Kinek mi a 10/10-es.
Tudod, ez relatív.;)
L
Sajna nagyon válogatós vagyok, pedig nincs mire fel...
16F
Hűha. Kérdező, te aztán válogatós vagy. Nem elég, ha egy csaj viszonylag szép, legyen tökéletes külsejű és rendelkezzen hatalmas rajongótáborral? Nem is értem, miért akarsz olyan csajjal járni, akit minden srác megakar fektetni: iszonyú hamar lecsapnák a kezedről.
TALÁN, de tényleg nagyon talán egy egyéjszakásra jó lennél egy ilyen fullosnak, de hosszabb távra csak akkor kellenél neki, ha überhelyes, menő, népszerű, jó humorérzékkel megáldott, gazdag, intelligens és jófej vagy... vagy még akkor sem! Azt kéne megértened, hogy egy ilyen kaliberű lány jobbnál jobb, tökéletesebbnél tökéletesebb pasik közül válogathat! Fintorogva lépked a lába előtt heverő fiúk tömegei közt! Még ha külsőleg és belsőleg is tökéletes lennél, jó anyagi háttérrel, akkor sem biztos, hogy akarna egyáltalán bármit is tőled! MERT Ő MEGTEHETI, hogy ennyire válogatós, de te nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!