Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múltkor láttam a suliban egy gyönyörű lányt, és meg szeretném ismerni, de?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy én 10.-es vagyok, ő pedig 9.-es. Nem tudom melyik osztályba jár, melyik az osztálytermük, a nevét sem tudom, csupán egyszer láttam. Valami ötlet?2017. febr. 10. 21:06
1/6 anonim válasza:
Kérdezd meg , hogy hívják.(tölle, oszt társaitól , akárkitől )
Vagy nezd meg suli Fb oldalát hátha likolta.
2/6 anonim válasza:
Gondoltál e esetleg arra hogy köbejárod a sulit, hogy megkeresd? ...csak egy ötlet.
3/6 Stark2000 válasza:
Keresd meg és kérdezd meg, hogy lenne-e kedve ismerkedni? Ne mindent neten akarjatok már megoldani. Ti is megszülettetek valahogy, amikor nem volt net. Ha az ősöknek ment, neked is fog. Csak bátran és tapintatosan, meg persze őszintén. A lányok ezeket szeretik. ;)
4/6 A kérdező kommentje:
Értem én, de a sulink elég nagy, és fogalmam sincs, hogy melyik órán melyik teremben lehetnek. Lehet, amikor én a folyosón keresem, ő épp a büfében van, szóval értitek..
2017. febr. 10. 21:16
5/6 anonim válasza:
ha tényleg érdekel, akk valszeg addig keresed, még meg nem találod, ha meg csak ülsz és nem csinálsz semmit, valszeg nem is érdekel annyira ;)
6/6 anonim válasza:
Suliban lányokat felszedni nagyon sima. Rengeteg sulis dolog van amirol lehet beszelni
-taborok
-tanarok
-osztalytarsak
-kozos ismerosok
-stb.
Mennyél oda hozzá, a kilencedikesek amúgyis felnéznek az idősebbekre, és jobban vonzódbak feléjük.
Én egyébként még mondanék valami hasonlót is, hogy ellátod szívesen tanácsokkal így a sulis életben meg ilyenek :D igazàból fogalmam sincs, csak add magad, mert hs nem kulonben sem lenne jovoje a kapcoslatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!