Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyire vagytok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire vagytok válogatósak?

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen téren? Pasik esetleg kaja? :""""""DDD
2015. júl. 28. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Szted mikor 200000 udvarlóból is képesek 99%-ot elküldeni aztán végül inkább egy teljesen ismeretlen kell nekik meraz olyan cuki, vagy csakúgy, akkor szted mennyire válogatósak? Egy fiu meg majdnem a béka segge alá viszi az elvárásait, van aki képes dagi rondákkal összejönni, vagy dugni.
2015. júl. 28. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajnos elegge.

Termeszetesen fontos a kulso,mert azt nezed minden nap,es a testalkatot illetoen azert van egy hatar es az arc is fontos,de eleg ha valami megfog benne,nem kell felistennek lennie.Vannak fontosabb dolgok.

Peldaul a stilus,kisugarzas,ugy egybe az egesz srac es ugye a belso.

Hat nem gyakran tetszik meg valaki ugy igazan.

Eddig igazabol csak 1 olyan fiu volt,de igyekszem lejjebb adni a mercen,csak hat nehez.

15/L

2015. júl. 28. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Sztem maradjatok egyedül egy burokban kedves lány válaszoló, az való nektek.
2015. júl. 28. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:

3. vagyok es nem ertem mi ertelme van rosszat kivanni egy valogatos lanynak.En szemely szerint nem szeretem ezt a tulajdonsagomat,de nem tudok mit csinalni,ha nem tetszik az adott fiu,nem tudom eroltetni hogy tetsszen.Biztosan (illetve remelem) ki fogom noni ezt az egeszet,de most ez van es ezt kell elfogadnom.

De tenyleg semmi ertelme emiatt rosszat kivanni a masiknak,izles kerdese,hogy kinek mi tetszik. :)

2015. júl. 28. 23:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kell pont itt vitázni. Ha bajotok van,akkor egy box meccsen,de ne itt. Amúgy válaszoló hiába teszed fel ezt a kérdést. Mert a csajok 90%-a ilyen. Viszont amit tehettek fiúk az a kitartás. Aki nem képes kitartani,azzal mi lesz később? Olyan sorsra jut,hogy nem is az ideál csaját veszi el. Tudjátok mi a szánalom? Azt,hogy nem bírjátok ezt elfogadni. 15f
2015. júl. 29. 23:04
 7/7 anonim válasza:
Nagyon válogatósak!
2018. jan. 31. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!