Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire vagytok válogatósak?
Sajnos elegge.
Termeszetesen fontos a kulso,mert azt nezed minden nap,es a testalkatot illetoen azert van egy hatar es az arc is fontos,de eleg ha valami megfog benne,nem kell felistennek lennie.Vannak fontosabb dolgok.
Peldaul a stilus,kisugarzas,ugy egybe az egesz srac es ugye a belso.
Hat nem gyakran tetszik meg valaki ugy igazan.
Eddig igazabol csak 1 olyan fiu volt,de igyekszem lejjebb adni a mercen,csak hat nehez.
15/L
3. vagyok es nem ertem mi ertelme van rosszat kivanni egy valogatos lanynak.En szemely szerint nem szeretem ezt a tulajdonsagomat,de nem tudok mit csinalni,ha nem tetszik az adott fiu,nem tudom eroltetni hogy tetsszen.Biztosan (illetve remelem) ki fogom noni ezt az egeszet,de most ez van es ezt kell elfogadnom.
De tenyleg semmi ertelme emiatt rosszat kivanni a masiknak,izles kerdese,hogy kinek mi tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!