Tini lányok, miért számít ennyire a külső, miért vagytok ennyire felszínesek, válogatósak?
én nem bírom a páwákat és nem tudom te mit hallottál de felénk más se nagyon:D
mindegy ez is igazából ízlés kérdése...mág pár k***** akit csak ez hajt...
nem kell hogy tökéletes legyen de azért de is legyen olyan hogy nem tudom megcsókolni mert ...pf....
Nálam az esély megvan az átlagos fiúknak is:) és azthiszem ezzel nem csak én vagyok így...
A csodás sablon szöveg... elszomorító. 1. Nincs olyan hogy mindenki ilyen, vagy olyan. 2. Megvan az a réteg, akiknek ők tetszenek...és? Éljék az életüket úgy ahogy szeretnék:) Mindenkinek más a stílusa, mind öltözködés, mind fiúk, mind zene terén. De szerintem ezzel semmi gond nincs. Alapból úgy gondolom, hogy a belső sokkal fontosabb. De ha valaki nem így látja, annak papolhatsz akármennyit, attól még nem fog megváltozni ez a dolog:)
Egyébként fiúknál is igaz ugyan ez, a szép lányok sokkal nagyon előnyben részesülnek, tehát ez mindkét nemre vonatkozik. De ettől még ne általánosítsunk!:) Valóban, egy tény, hogy aki jól néz ki, az több eséllyel indul. De ez nem feltétlen van így minden embernél:) Ráadásul hiába néz ki valaki jól...attól még nem fogok iránta semmit sem érezni.
RÖVIDEN tehát ne általánosíts! Minden embernek más tetszik!:)
Ostoba vagy kérdező.
Ne idegeneken töltsd ki azt, hohy béna vagy és töketlen. Máskor állj ki magadért.
Jogot általánosítani pedig k*vára nincs. Majd ha a Földön élő összes nőt megismerted kicsit jobban, majd akkor lesz jogod általánosítani.
1. Nem jönnek be a páwák!
2. Nem jönnek be az izomállatok!
3. Nem jönnek be a bunkók!
Csak a fiúk hiszik azt, hogy ez a csajoknak bejön. :P
Mindenki máshogy képzeli el az álompasiját.
A külső fontos (igaz a belső, még jobban), mert az fog meg először egy lányt és kell a fizikai vonzalom is.
Szerintem nektek fiúknak is fontos a külső.
Ha okos vagy, ki tudod szűrni a szövegemből a lényeget. ;)
Ez azert vicces mert mindenki meg van gyozodve rola hogy belurol marpedig ő mindenkinek bejonne
Lehet nem a kulsoddel van a baj
Csak amilyen lanyok neked tetszenek azoknak te belurol nem
Es akiknek te kellenel azok meg neked kulsore nem eleg jok.
Es akkor visszakanyarodhatunk oda hogy miert kulsot nezik csak :D
Mert lehet teis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!