Lányok, nektek mennyire számít a külső egy fiú haverban?
Figyelt kérdés
lehet rosszul fogalmaztam, de remélem értitek mire gondolok. megfigyeltem hogy általában a jó csajok külsőre csak jó pasikkal barátkoznak, haverkodnak, ugyanakkor láttam már az ellenkezőjét is, hogy egy bomba csaj csúnya fiúkkal van körülvéve állandóan...nálatok ez hogy van? számít egyáltalán? sztem egyáltalán nem kéne hogy számítson, de sajnos a mai világban nem így van2014. márc. 21. 17:54
1/3 anonim válasza:
haveroknál nem számít a külső csak legyen jó fej, vannak olyan rusnya fiú barátaim akik az a tipikus összenőtt szemöldökű örökké szűz maradok kategóriák, de ettől függetlenül barátkozásnál ez nem számít, bár osztálykiránduláson azért legyantáztam a szemöldökét :3 muhahaha
3/3 anonim válasza:
hidd el hogy mi is szakadtunk, még az osztályfőnök is sírva nézte ahogy én meg egy másik barátnőm próbáltuk lerángatni a srácról a gyantát mivel elég kemény volt az ellenfél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!