Van olyan lány akinek nem számít a külső és szabad? (Többi lent. )
19 éves fiú vagyok és még soha nemvolt barátnőm eddig minden lány elutasított. volt aki durvábban volt aki szelídebben.
(próbálkoztam társkereső oldalakkal ott is csak elutasítást kaptam.) szó sincs arról hogy feladtam csak kíváncsi vagyok létezik -e a földön még olyan lány akinek egyáltalán nem számít a külső és vagy esetleg elfogadna engem olyannak amilyen vagyok.
jellemzésem:igényes,jól nevelt,becsületes,őszinte,hűséges :)
jól lehet nem vagyok valami bő beszédű azokkal akiket ismerek beszélgetek rendesen de szerintem egy kicsit unalmas is vagyok. mindegy a helyesírási hibákért bocs.
Mindenkinek számít a külső. Ha nincs fizikai vonzalom, akkor nem fog működni a kapcsolat.
Máskérdés, hogy vannak, akiknek nem számít, hogy az adott illető esetleg túlsúlyos, vagy nagyon vékony, pattanásos, vagy nagy fülű, mert annak ellenére szépnek találja a másikat. (Leginkább a személyiségének köszönhetően.)
De a lényeg. A külső számít, csak van akinek nagyon, van akinek kevésbé magasak az elvárásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!