Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan lány akinek nem...

Van olyan lány akinek nem számít a külső és szabad? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok és még soha nemvolt barátnőm eddig minden lány elutasított. volt aki durvábban volt aki szelídebben.

(próbálkoztam társkereső oldalakkal ott is csak elutasítást kaptam.) szó sincs arról hogy feladtam csak kíváncsi vagyok létezik -e a földön még olyan lány akinek egyáltalán nem számít a külső és vagy esetleg elfogadna engem olyannak amilyen vagyok.

jellemzésem:igényes,jól nevelt,becsületes,őszinte,hűséges :)

jól lehet nem vagyok valami bő beszédű azokkal akiket ismerek beszélgetek rendesen de szerintem egy kicsit unalmas is vagyok. mindegy a helyesírási hibákért bocs.

2014. márc. 17. 22:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Mindenkinek számít a külső. Ha nincs fizikai vonzalom, akkor nem fog működni a kapcsolat.

Máskérdés, hogy vannak, akiknek nem számít, hogy az adott illető esetleg túlsúlyos, vagy nagyon vékony, pattanásos, vagy nagy fülű, mert annak ellenére szépnek találja a másikat. (Leginkább a személyiségének köszönhetően.)

De a lényeg. A külső számít, csak van akinek nagyon, van akinek kevésbé magasak az elvárásai.

2014. márc. 17. 22:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Örülök hogy valaki észre vette a kérdésem :) szóval átlagos a testalkatom jól lehet nem vagyok izmos nem szoktam kötekedni kerülöm a konfliktusokat a lányok inkább az arcomra mondják hogy ronda vagyok de ha gondolod küldhetek képet és megítélheted magad.
2014. márc. 17. 22:55
 3/15 anonim válasza:
Nekem küldj!:)
2014. márc. 17. 23:13
 4/15 A kérdező kommentje:
oké :) egy perc és megy a kép
2014. márc. 17. 23:16
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem is jöhet a kép! 22/L
2014. márc. 17. 23:18
 6/15 A kérdező kommentje:
Akiknek elküldtem a képet azoktól kérek véleményt milyennek találnak.
2014. márc. 17. 23:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem is küldheted:)
2014. márc. 17. 23:32
 8/15 A kérdező kommentje:
ok :)
2014. márc. 17. 23:34
 9/15 anonim ***** válasza:
ide is:)
2014. márc. 17. 23:49
 10/15 anonim válasza:
Ide is jöhet a kép :)
2014. márc. 17. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!