Szerintetek gáz ha kiállófüllel rövid hajam van?
Figyelt kérdés
Múlthéttel ezelőtt az előző kérdésemnél tettem fel képet magamról és mindenki azt tanácsolta hogy csináltassak egy új frizurát magamnak. Tegnap voltam a fodrásznál és megcsináltattam a hajamat csak az baj hogy kicsit elállnak a füleim. :( Szerintetek gáz hogy kiállófülekkel rövid hajam van? 17/F2014. febr. 19. 19:11
1/14 anonim válasza:
engem kevésbé zavar egy szétálló fül, mint egy sz.r frizura
3/14 anonim válasza:
A hosszú haj nem minden lányt zavar, sőt, van akinek tetszik. Az elálló fül viszont egynek sem. Sztem nem kellett volna levágatnod.
4/14 anonim válasza:
na nekem ezért van hosszú hajam
sok lánynak tetszik a hosszú haj
5/14 anonim válasza:
Én mindig utáltam fodrászhoz menni, mert akkor hetekig virítottak a lapátfüleim. Szóval, igen: gáz. Saját tapasztalatból tudom. :(
6/14 anonim válasza:
Jah... nekem is azért van hosszú hajam mert elállnak a füleim, de igazából ugyanott vagyok mert így meg az egyébként hosszú hajam mindig megmarad a fülem mögött, ha meg előre borítom akkor kitolják a füleim a hajam, rosszabb esetben meg kilóg a fülem mint a gyűrűk urában a tündéknek :D szóval... igen, szerintem gáz, én se tetszek magamnak de hát na, majd csak találunk olyan nőt aki inkább aranyosnak tartja. :D
7/14 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, sőt. Az UPC Wi- Free© Internetet, legalább lesz mivel befognod.:)
8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces.....
2014. dec. 2. 21:57
9/14 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem nevettem.....
2014. dec. 2. 21:57
10/14 anonim válasza:
Kár... Pacimosoly! :) Én jól szórakozok. Muhaha! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!