Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan lány akinek nem...

Van olyan lány akinek nem számít a külső és szabad? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok és még soha nemvolt barátnőm eddig minden lány elutasított. volt aki durvábban volt aki szelídebben.

(próbálkoztam társkereső oldalakkal ott is csak elutasítást kaptam.) szó sincs arról hogy feladtam csak kíváncsi vagyok létezik -e a földön még olyan lány akinek egyáltalán nem számít a külső és vagy esetleg elfogadna engem olyannak amilyen vagyok.

jellemzésem:igényes,jól nevelt,becsületes,őszinte,hűséges :)

jól lehet nem vagyok valami bő beszédű azokkal akiket ismerek beszélgetek rendesen de szerintem egy kicsit unalmas is vagyok. mindegy a helyesírási hibákért bocs.

2014. márc. 17. 22:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
oké :D küldöm a képeket
2014. márc. 17. 23:52
 12/15 anonim válasza:
ide is jöhet :)
2014. márc. 18. 00:00
 13/15 A kérdező kommentje:
máris megy :D
2014. márc. 18. 00:06
 14/15 SevN válasza:

Kedves Kérdező!

Nem minden a külső! De legtöbbször ez alapján ítélnek meg, mert nagyon sok minden, ami belül vagy, látható már kívülről is. Persze ez nem tudatos, csak érzik, hogy nem Te vagy az igazi. Ha barátnőt akarsz szerezni, fontos a jó kisugárzás. A normális lányok többsége összeségében értékeli a férfit. Hogy mennyire tudod polarizálni Őt! Azaz mennyire érzi, érezheti magát nőnek melletted. Légy férfi, legyél határozott, legyen tartásod(külső,belső), akaraterőd, önuralmad. Tudjad már mit akarsz! Érezze magát biztonságban, ha Veled van. Ha nem sugárzol felé férfi minőségeket, csak elutasítást kapsz cserébe.

A másik, meg hogy nevettesd meg. Ha meg tudsz nevettetni egy lányt, nyert ügyed van!!! Persze ne idióta bohóc legyél, akkor nem fogsz eljutni a bugyijába, akármennyit röhög Rajtad:P Hatásosabb az intelligens, tartalommal is rendelkező, esetleg szúrós, csipkelődős vagy felpezsdítő(enyhén szexuális) poén, mint a bugyuta ökörködés. A külső gyengeségeidet(pl. arcod) elfedik a belső erősségeid, értékeid, ha jól használód őket.

Ennyi, ezek a legfontosabb dolgok, mikor csajozol;)

Mellesleg az nem probléma, ha unalmas vagy. Ha kiegyensúlyozott, boldog, harmonikus életet élsz, az kifelé a többieknek dögunalmasnak látszik:D De ne aggódj ezen, nem Te vagy a helikopter ;)

Na, sok sikert!

Üdv,

SevN

26/F

2014. márc. 18. 09:16
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. márc. 18. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!