Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet csajozni mert annyira elutasítóak a nők és válogatósak?
És akkor most mégis mit vársz tőlük?
Bebizonyítani nem sokkal tudja, hogy igazad mond amikor "lekoptat", akkor meg? Ilyen formán a férfiakat sem lehet megérteni mert senki semj gondolatolvasó!
Hogy mit várok tőlük? Hát nem azt, hogy utasítsanak el, ennyien nem lehetnek foglaltak, midnenhonnan hallani, hogy mennyi magányos nő van.HOL?
Számomra elfogadhatatlan, hogy egy férfi nem tud barátnőt szerezni 2011-ben ha akar, nem lehet, odamész és akkor egyből: nem, van pasim, ez mi?
Igen én sem midnenkihez megyek oda, DE akihez nem az nem tudhatja miért nem, ergó nem éri elutasítás, nem fogja magát rossz csajnak érezni mert én nem megyek oda hozzá, gondolhatja, hogy azért nem mert van barátnőm, nem merek, stb.Engem viszont midnenképpen eluatasítanak, és akkor rossz pasinak érzem magam, kiderül, hoyg egy csődtömeg vagyok, megalázó, rossz kedvem lesz, lerombolja az önbecsülésem, az önbizalmam, ezért utálok is kezdeményezni, nem hiszek már a sikerben annyiszor utasítottak el és egy szörnynek gondolom magam az elutasítások miatt.
ma 16:18
És még is honnan látom?A szemembe néz?Mosolyog?Honnan tudhatom, hogy nekem szól?Lehet hogy csak nézi mit néz ez a hülye gyerek, vagy mosolyog mert pusztán jókedve van, mind kétértelmű jelek, pl ha kacsintana sokkal egyszerűbb lenne, olyan bonyolult vagytok ti nők, miért nem lehet megmondani?Egyszerűbb lenne, vagy csak nem féltek az elutasítástól?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!