Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet csajozni mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet csajozni mert annyira elutasítóak a nők és válogatósak?

Figyelt kérdés
Bárhol bárki odamegy hozzájuk elutasítják, bármit is mond, nem értem, akkor hogyan lesznek így párok?
2011. nov. 5. 15:50
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

ma 16:29

Persze, hoyg nem tárgyak, ne mis mondtam ezt, de nekem sem kötelességem az ő önbizalmukat erősíteni, még is ezt teszem, és miattam jó csajnak érezhetik magukat, vonzónak, én hogy érezzem magam vonzónak?

2011. nov. 5. 16:42
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Óóh istenem mondom! Csókoljanak neked kezet mert odamentél hozzájuk!? Na persze! Hahó! Senki sem kérte. Kell halálnak, hogy zaklasd őket! Különben nem küldenének el. 2011 van, hidd el, ha egy csaj igazán akar valamit akkor megoldja, ne hidd hogy te valami hős vagy mert odamész hozzájuk és ezzel megmented a napot. Nem csodálkozom, hogy nem találtál csajt ilyen személyiséggel...
2011. nov. 5. 16:44
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Ja és újból: ha egyszer nem tetszel valakinek akkor mit csináljon? Szomorú dolog, hogy neked ettől rossz lesz de nem erőszakolhatja magára a lány sem. Vagy mit gondolsz, miközben fapofával azt mondja, hogy bocsi nem, közben belül hatalmas harcok dúlnak hogy mennyire tetszel neki de nem mondhatja el? Parancsszóra nem tud megkedvelni senki.
2011. nov. 5. 16:46
 14/48 A kérdező kommentje:

Aha, akkor ne csináljak semmit hanem járjak edzőterembe vegyek drága ruhákat és várjam amíg felszed egy csaj?Vagy mi?

Senki ne mondta, hogy menjek oda, dehát a férfi dolga a kezdeményezés, legalábbis a nők szerint, és nem csak utcán mentem oda lányokhoz, hanem bárhol.

2011. nov. 5. 16:52
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj amit akarsz csak utána ne nyavajogj meg ne várjál semmit másoktól mert nincs semmi kötelezettségük a te csajozádos felé. Én ha kimegyek az utcára akkor azért teszem mert valami dolgom van, és leginkább veszélyesnek gondolom ha egy idegen zalkat. Ki tudja mit akar valójában? Vagy mit gondoltál meglát egy vadidegen az utcán és beléd szeret? Régen voltak azok az idők amikor a hölgyek kivonultak az utcára megmutatni a felhozatalt, a pasik kiszúrtak közülük egyet és pár hónap múlva összeházasodtak...
2011. nov. 5. 16:57
 16/48 A kérdező kommentje:

Jó csajok akkor kezdeményezzetek ti! Eleve nem szeretek bele senkibe az utcán, te miről beszélsz?

Másodszor meg jogom van odamenni az utcán valakihez, harmadszor, nem úgy nézek ki mint egy veszélyes alak aki rosszat akar, kár ezt feltételezni, íy nem lehet élni, attól hogy te így gondolod sopk nő még nem biztos, sokan örülnek neki ha valaki kedves velük, nem tudom miért vagy ilyen besavanyodott és flegma, normálisan asszertívan miért nem lehet hozzáállni a dolgokhoz?Miért nem lehet segítőkésznek lenni?

2011. nov. 5. 17:02
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem így gondolná a többi nő akkor nem utasítanának el. :) És nem, nincs jogod másokat zaklatni. A kinézetnek pedig semmi köze ahhoz hogy mit akar az ember... Én próbálok segíteni de nem érted meg hogy vadidegennel teljesen butaság ismerkedni ha csak nincs valami veszett nagy szerencséd és hogy elég fura és erőszakos a felfogásod amin jó lenne változtatni.
2011. nov. 5. 17:09
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha önbizalmat akarsz növelni, és érezni akarod, hogy mennyire jó pasi vagy, menj el melegbárba. Itt biztos nem ér elutasítás, viszont sok bókot kapsz, és sokan bepróbálkoznak majd, te pedig mindet lekoptathatod, hogy a kis lelked megnyugodjon, és jól érezd magad.

Mellesleg: amíg 2 van, addig lehet válogatni. A nőknek szívük joga válogatni. Ha nem akarnak veled lenni, nem fogják széttenni a lábukat. Örülj neki, hogy nem vezetnek félre, és használnak ki a saját céljaikra, hanem őszintén, már a legelején megmondják, hogy nem kellesz.

2011. nov. 5. 17:17
 19/48 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem miért lenne butaság egy vadidegennel ismerkedni?Vannak barátaim, egykor ők is vadidegenek voltak számomra, most jóban vagyunk.

Így soha nem lesz barátnőm ha nem ismerkedem, máshogy nem tudok, a baráti körömben nincsenek lányok, a suliban tudok ismerkedni, utcán, buszon, szórakozóhelyeken.

2011. nov. 5. 17:19
 20/48 A kérdező kommentje:

ma 17:17

A férfiaknak nincs joga válogatni?

Feminista...

Nem kösz, menj te meleg bárba úgy is nagy divat most a leszbiség, utálom a melegeket, a kérdésben is nők szerepelnek, vagy nem tudsz olvasni.

2011. nov. 5. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!