Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet csajozni mert annyira elutasítóak a nők és válogatósak?
ma 16:29
Persze, hoyg nem tárgyak, ne mis mondtam ezt, de nekem sem kötelességem az ő önbizalmukat erősíteni, még is ezt teszem, és miattam jó csajnak érezhetik magukat, vonzónak, én hogy érezzem magam vonzónak?
Aha, akkor ne csináljak semmit hanem járjak edzőterembe vegyek drága ruhákat és várjam amíg felszed egy csaj?Vagy mi?
Senki ne mondta, hogy menjek oda, dehát a férfi dolga a kezdeményezés, legalábbis a nők szerint, és nem csak utcán mentem oda lányokhoz, hanem bárhol.
Jó csajok akkor kezdeményezzetek ti! Eleve nem szeretek bele senkibe az utcán, te miről beszélsz?
Másodszor meg jogom van odamenni az utcán valakihez, harmadszor, nem úgy nézek ki mint egy veszélyes alak aki rosszat akar, kár ezt feltételezni, íy nem lehet élni, attól hogy te így gondolod sopk nő még nem biztos, sokan örülnek neki ha valaki kedves velük, nem tudom miért vagy ilyen besavanyodott és flegma, normálisan asszertívan miért nem lehet hozzáállni a dolgokhoz?Miért nem lehet segítőkésznek lenni?
Ha önbizalmat akarsz növelni, és érezni akarod, hogy mennyire jó pasi vagy, menj el melegbárba. Itt biztos nem ér elutasítás, viszont sok bókot kapsz, és sokan bepróbálkoznak majd, te pedig mindet lekoptathatod, hogy a kis lelked megnyugodjon, és jól érezd magad.
Mellesleg: amíg 2 van, addig lehet válogatni. A nőknek szívük joga válogatni. Ha nem akarnak veled lenni, nem fogják széttenni a lábukat. Örülj neki, hogy nem vezetnek félre, és használnak ki a saját céljaikra, hanem őszintén, már a legelején megmondják, hogy nem kellesz.
Ezt nem értem miért lenne butaság egy vadidegennel ismerkedni?Vannak barátaim, egykor ők is vadidegenek voltak számomra, most jóban vagyunk.
Így soha nem lesz barátnőm ha nem ismerkedem, máshogy nem tudok, a baráti körömben nincsenek lányok, a suliban tudok ismerkedni, utcán, buszon, szórakozóhelyeken.
ma 17:17
A férfiaknak nincs joga válogatni?
Feminista...
Nem kösz, menj te meleg bárba úgy is nagy divat most a leszbiség, utálom a melegeket, a kérdésben is nők szerepelnek, vagy nem tudsz olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!