Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet csajozni mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet csajozni mert annyira elutasítóak a nők és válogatósak?

Figyelt kérdés
Bárhol bárki odamegy hozzájuk elutasítják, bármit is mond, nem értem, akkor hogyan lesznek így párok?
2011. nov. 5. 15:50
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak is válogatnak. Nem fogadják el, egy nő kezdeményezését, és nem is mennek oda bárkihez. Ezt sztem te is tudod. Miért lennék ezért feminista? =)

A melegbárt azért mondtam, mert ott biztos lehetsz benne, hogy kezdeményezni fognak nálad, és éreztetik majd veled, ha bejössz nekik. És tudok olvasni, láttam, hogy nők szerepelnek a kérdésben, ezért írtam, hogy visszautasítod majd őket. Lehet neked kéne megtanulnod kicsit értelmezni az olvasottakat =)

2011. nov. 5. 17:25
 22/48 A kérdező kommentje:

ma 17:25

Ne flegmázz:D

Én nőktől akarok elismerést, kit érdekelnek a férfiak?Hagyjál már lógva ezzel.

Másik meg, hogy én sok mindenkihez odamentem már, volt duci csaj is, nem válogatok, meg nem zavarna ha egy nő kezdeményez, de nem teszik, szóval ilyenről kár is beszélni mert egy nő előbb lőné fejbe magát minthogy odamenjen egy férfihez, ezt te is tudod.

2011. nov. 5. 17:38
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

A haverjaid pasik és ennél fogva kevesebb veszélynek vannak kitéve, tehát eleve nem kell bizalmatlannak lenniük annyira, de valahogy kétlem, hogy őket az utcán leszólítva ismerted meg. Ha valakin keresztül találkozol egy lánnyal, akkor máris sokkal biztonságosabb neki, mert leellenőrizhető vagy (nem azt mondom, hogy megteszi) vagy van valami közös pont, és máris nem egy vadidegen akárki vagy, aki azt mond amit akar. Egy aberrált barom nem feltétlenül néz ki annak, sőt, legtöbbször egyáltalán nem. Az szerintem csak példa volt, hogy vannak elmebetegek, akik ismeretlenül is beleszeretnek egy lányba, aztán zaklatják, két példát is tudok az ismerőseim körében. Ezt mindenki el akarja kerülni.

Az igazi kérdésem az, hogy ha odamész egy lányhoz, akkor csak azért, hogy neked nőjön az önbizalmad és a sikered, mondjon neked igent? Akkor is, ha nem vagy szimpatikus neki, nem tetszel neki vagy éppen fél ismeretlenekkel szóba állni? Jótékonykodjunk egymással, hiába nem gondoljuk komolyan, aztán jótékonykodjunk kapcsolatot, házasságot, gyereket meg holtodiglan szerelmet? A nő nem tárgy, nem tud akárkihez vonzódni és nem tud akárkit szeretni, nem tudom megmondani, mi kell ezekhez az érzésekhez, de azért mert te jónak tartod magad egy nő számára, benne még nem fog kialakulni ez az érzés. Ha meg is kedvel, vonzalom nélkül a barátságnál nem érhetsz el nála többet.

2011 van igen és rengeteg pár, ők összehozták valahogy. Nagyon sajnálom, hogy boldogtalan vagy emiatt, de egy pasinak sem fogom azt hazudni, hogy van esélye és utána belegabalyodni egy hazugságba csak azért, hogy kárt ne tegyek az önbecsülésében. Mindenkinek a saját élete fontos.

2011. nov. 5. 17:53
 24/48 A kérdező kommentje:

Na ez már jobb válasz.

Én akkor megyek oda valakihez ha tetszik külsőleg, hogy megismerjem, ha belsőleg is megismertem és tetszik úgy is akkor össze akarok vele jönni, kedveskedek neki, bókolgatok stb.

Na most ha a nők maguk sem tudják mi kelt vonzalmat bennük akkor ki tudja?

Egy biztos, a férfiakban a nők külseje kelt vonzalmat, ezért nektek nagyon könnyű, kis smink, szexy ruci, és a férfiak 90%-ában meg van a vonzalom, bárcsak nekem is ennyi lenne a nőkben vonzalmat kelteni.

Az meg, hogy a nők midnenkit pszichopatának néznek nem túl jó felfogás szerintem, így elutasítják azt is aki jót akar nekik, a másik meg, hogy érdekes mód az összes verekedős, börtöntöltelék rosszfiúra bukna ka nők, ez is érdekes.

2011. nov. 5. 18:13
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tudja mindenki, aki nem ismerkedik idegenekkel, hogy ezzel elszalaszt lehetőségeket, de nem tudsz női fejjel gondolkodni, egyszerűen nem éri meg kockáztatni.

Van egy réteg, akinek bejön a jóképű bunkó pasi, ez tény, együtt maradnak velük és megalázzák magukat, de ez elég ritka. Vannak olyanok viszont, akiknél a külső bár számít, de ha nem is elsőre, hanem mondjuk egy randi után ugyanúgy elutasítják azokat, akik nem felelnek meg belül. Nekik fontos a külső és a belső is. Aztán vannak lányok, akik akkor kezdenek el vonzódni valakihez, ha már valamennyire ismerik, vagy legalábbis nap mint nap látják a pasit, nekik idő kell, itt is számíthat a külső, de a kisugárzás fontosabb.

Nem tudom a vonzódás képletét, ha a saját példámat nézem, akkor sem tudok semmi okosan írni azzal kapcsolatban, hogy ki mivel fogott meg. Nem a külső és nem is konkrét tulajdonságok, hanem egy összbenyomás, de hát sokra mész ezzel..

2011. nov. 5. 18:31
 26/48 A kérdező kommentje:

Ez így vicces, hoyg egy felnőtt nő nem tudja elmondani mihez vonzódnak a nők:D

Na midnegy biztos én avgyok a hüyle megint.

Tehát akkor a nők nem veszik túl komoylan ezt az egészet, egy pasin valami nem felel meg elutasít, jön a következő, abban sem felel meg valami eluatsít, talán nekem is így kéne felfogni és akkor csak a legjobb nőkhöz odamenni és ha belsőre nem stimmel valami elutasítom, végül is rengeteg jó nő van, válogathatok kedvemre, ahogy ők, őket sem érdekli más érzése, önbecsülése, akkor én is önző leszek ezután és nem adok esélyt senkinek ha egy kis dolog van ebnne ami nem tetszik.Kemény leszek mint a nők, csak a legjobbak legjobbjait választom.

2011. nov. 5. 19:14
 27/48 anonim ***** válasza:
75%

Ezt a dolgot Én magam sem értem, de ugyanakkor jó ez, hogy így van. Ha minden csak úgy hipphoppra menne, akkor túl egyszerü lenne az egész. Nem találhatunk rögtön egy új szerelmet, egy új barátnöt.

Az már egy másik téma, amit Én sem értek, hogy az a személy aki lekoccolt, egy másik lánnyal látván miért kezd el érdeklödni...

Ez valamiféle Nöi perverzió lehet

2011. nov. 5. 19:30
 28/48 A kérdező kommentje:

A nőket nem lehet megérteni, annyira bonyolultak, mást modnanak mint amit akarnak, még is a végén midnen úgy alakul ahogy akarják, furcsa nem?:D

Legegyszerűbb gazdagnak lenni meg kigyúrni magam és majd felszed egy csaj.

2011. nov. 5. 19:32
 29/48 anonim ***** válasza:
74%
Ha megteszed, akkor lesz esélyed arra, hogy be fogsz jönni egy olyan lánynak, akinek ez számít, de normális barátnőd ezzel nem lesz. Szerintem semmi furcsa nincs abban, hogy nem tudjuk, hogy működik az agyunk és a hormonális működésünk, attól nem lesz hülye valaki, hogy nem tud írni egy algoritmust a szerelemre/vonzalomra, mivel senki sem tud. Lehet általánosítani, hogy mi tetszik, de nagyon is elképzelhető, hogy hiába teljesíted az összes paramétert, nem fogok érezni irántad semmit. Az elutasítás sem logikus sokszor, hanem érzés. Könnyebb lesz, ha elfogadod, hogy nincs értelme gondolkodni a miérteken.
2011. nov. 5. 19:37
 30/48 A kérdező kommentje:

ma 19:37

Ez az amit én nem tudok, uygan is oylan személy vagyok aki racionális és midnenre van magyarázat, lehetetlen, hogy valaminek ne legyen miértje, én ezt nem tudo melfogadni, biztosan van valami evolúciós pszichológiai háttere, látod ez a női logika, ha férfiak nem lennének akkor még mindig barlangban lakna az emberiség, mert minek ház? jó a barlang is, tehát érted...

Érdekes mód én meg tudom fogalmazni miért vonzódom valakihez, és nem csak a külső miatt!

2011. nov. 5. 19:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!