Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan fogja tölteni az idei karácsonyt? Kinek milyen az ideális karácsony?
Dolgozok. Halistennek!
Kibujok a folsoleges rokonlatogatas alol.
Egyedül. Ha lehetne akkor dolgoznék, de sajnos értelmetlen lenne.
Az ideális karácsony az lenne számomra, ha közösen tudnék zavartalanul eltölteni a barátnőmmel pár napot filmezve, beszélgetve finom kaják társaságában vagy ide-oda kimozdulva pl egy sétára. Este pedig szexel zárva és együtt alvással.
Magányosan, párom dolgozik.
Nem zavar, mert a karácsony, semmit nem jelent számomra. A kötelező ünnep az csak nyűg.
Én nagyon szeretem a karácsonyt. A szüleimmel fogom tölteni,mint minden évben. Ilyenkor feldíszitjük együtt a karácsony fát, én kezelem a gépet és valami karácsonyi dalt vagy popp dalt rakok be,hogy szóljon a háttérben. Utána ajándékozás van. Újévkor meg pezsgőzés,koccintunk és megöleljük egymást. Kimegyünk együtt megnézni a tüzijátékot az ablakból. Ennyi! :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!