Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan fogja tölteni az idei karácsonyt? Kinek milyen az ideális karácsony?
Én mélyen együtt fogok érezni a gyikes szingi lányokkal és fiúkkal, s néhány Miatyánkot mormolva gubaevés közben elmerengek majd a saját magánymról is. :D
Amúgy családdal leszek, meg mivel nagybácsi lettem, megyek szeretgetni az unokahugicát :P:D Felfalom.
Talán azért nem szeretem, mert olyan kötelező jellegű. Mindig olyan lázadó voltam. Ami kötelező, azt nem szeretem.
Rokonokkal sem igazán tartom a kapcsolatot. A párommal egy meghitt vacsi, beszélgetés, kellemes együtt töltött időhöz meg nem kell külön dátum. Amikor időnk lehetővé teszi.
Szentestét egyedül, utána lehet rokonlátogatás.
Az ideális családdal, lenne.
Anyummal, tesómmal, kutyákkal.
Másnap átutazom barátomhoz, amitől előre félek, mert náluk sajnos a költekezős ajándékozás van érvényben, plusz öt személyre kell kitalálnom valami szépet és vásárolnom nem kis összegért...Az anyukája szeret különleges ajándékot kapni, volt hogy flegmán visszadobta a dísztáskába amit vettem, hogy ja ilyen van már neki. Mintha annyira számított volna, ha füllent egyet, hogy köszi, szép és magában tartja.
Nekem az lenne az ideális, ha ez az agyatlan költekezős része nem lenne benne, inkább elmennénk helyette kirándulni, vagy valami.
Legjobb karácsonyom?
Kettesben voltam az akkori barátnőmmel, kicsit megfázott, így nem mentünk sehova, főztem neki karácsonyi vacsorát, kettesben töltöttük az estét, beszélgettünk, néztük a fényeket. Csak másnap mentünk bármilyen családi eseményre.
Legrosszabb? Mióta egyedül vagyok nagy családi események. Feszültség a főzés, meg egyéb marhaságok körül.
Pedig alapjában véve szeretem a karácsonyt nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!