Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl az elmúlt éveken?

Álljon meg a menet. Mi az, hogy veled van a baj? Azzal kezdődik a kérdésed, hogy megalázott kívül-belül.
Nagyon, nagyon jól gondold meg, hogy össze akarsz-e jönni vele még egyszer.
Én soha nem járnék egyik exemmel sem újra. Nem haragból, egyszerűen ha egy kapcsolat egyszer már bizonyítottan nem működött, akkor nagyon rizikós újra próbálkozni.

#1 voltam, nagyon reggel van, azt olvastam először, hogy az exed udvarol. :D
Nekifutok újra: Hasonló élményem nekem is volt, ilyenkor el kell engedni a korábbi fájdalmakat és megadni az új udvarlónak azt a lehetőséget, hogy elfogulatlanul tekints rá. Az exed bántalmazó viselkedése nem univerzális, ha ezt szem előtt tartod, akkor könnyebb lesz megnyílnod is.

Ha nem tudsz rendbejönni magaddal önerőből, akkor tényleg elkel egy jó szakember segítsége. Addig nem is javaslom az új kapcsolatot számodra, amíg valamilyen szinten nem tisztáztad magaddal a dolgokat.
Mikor ért véget az exeddel való kapcsolatod?

Én úgy próbálom feledni az ilyen mélyen megmaradt bántást, hogy a sok más pozitív véleményre emlékeztetem magam. Hogy ő, ez az egy bár ennyire megsebezte a lelkem azzal amit rólam mondott, de sok más férfitól pedig sok jó szót, véleményt, udvarlást...kaptam.
Nem mondom, hogy sikerül teljesen ki törölni a lélekből, az elméből, de sokat segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!