Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek titokban követhete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek titokban követhetett?? Lehet ,hogy félnem kéne? Mintha a You címü sotozatba csöppentem volna..

Figyelt kérdés

A szituáció a következő.

Régen randizgattam hónapokig egy íróval.(ez később lesz érdekes)

Nagyon jól elvoltunk hónapokig, aztán egyszer egy nagyon kis hétköznapi dolgon kiakadt és egy számomra nagyon ellenszenves oldalát mutatta ki ami miatt lezártam a félig-meddig kapcsolatunkat.

Már akkor beszélt róla hogy könyvet ír rólunk, nem gondoltam,hogy tényleg megteszi,de mivel neki családja volt (már valami alakulgatott mire ez kiderült de nem akartam tőlük elszakítani,ezzel tisztában is volt )megígérte azt hogy nem leszek felismerhető a könyv által,mivel azért volt pár közös ismerősünk és nem tudtak rólunk.

Na most a könyv megjelent.

Egy az egyben leír olyan dolgokat akár a külsőmről ,szokásaimról amik alapján felismerhet bárki aki ismer. Ezen még túl is lendülnék, De!

És itt jön a lényeg.

Miután megszakítottam vele a kapcsolatot,munkahelyet váltottam. Nem tudom honnan tudhatta de leírja egész részletesen hogyan mikor merre mentem melóba, hogy ő honnan nézett titokban. (Regényről van szó tehát lehet fiktív rész is benne de ha valaki el is mondta hol dolgozom,amiket ő megír részleteket azt senki nem tudhatta.)

Ez még hagyján de én utána megismertem a jelenlegi páromat akivel évek óta boldog vagyok.

Na most az illető róla is ír nagyon negatívan és szintén olyan dolgokat amiket kb titokban ki kellett figyeljen.

Ráadásul a sztoriját úgy fűzte mintha én a párom mellett lettem volna vele is nem pedig ahogy történt.

Egy barátnőm azt mondta nézzem meg a Te című sorozatot mert ez jutott eszébe róla. Még csak pár részt láttam belőle de komolyan elképedtem mert vannak a főszereplőnek mondatai amik szóról szóra úgy hangzottak el mintha onnan idézte volna csakhogy a sorozat előtt évekkel volt nekünk egymáshoz közünk.

Csak egy példa , "kérdéses az ízlésed barátok terén,te ennél jobbat érdemelsz"

Szóról szóra így hangzott el anno amit nekem mondott de még estig sorolhatnám a példákat..

Ugye most ezt nem én fújom fel de ilyeneket ugye normális ember nem csinál??

Nekem ez már mánia. Én tudtam hogy nagyon odavolt értem,amikor kikerültem a képből fenyegetőzött úgy 2 hétig az öngyilkossággal is de nem vettem komolyan,bár sejtettem ebből hogy valami nem kerek de hogy ennyire?!

Írjak neki és tiltsam le, vagy hagyjam figyelmen kívül az egészet? Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Reális szerintetek a félelmem, vagy ez azért annyira nem beteges?

Ne haragudjatok hogy hosszú lett, remélem érthető és köszönöm ha segítetek véleményeitekkel.

#beteg #pszichopata #kísértamúlt
2021. aug. 4. 18:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

Kamu. Író? Mi a neve? Akkor jelentsd fel a kiadónál, a rendőrségen, hogy téged követ.

És még meg is írja :D

2021. aug. 5. 16:45
 32/34 A kérdező kommentje:

30

Próbálom figyelmen kívül hagyni ,most még nem megy, mert eléggé beparáztatott ez az egész meg fel is idegesített.(mostmár a félelmemnél azért kezd nagyobb lenni a felháborodásom)

Gondolom ha lenyugszom ,könnyebb lesz.

Csak hát na.. ahányan itt kapásból kamut kiáltottak pont annyira tartottam elképzelhetetlennek én is,hogy valaha ilyesmivel kelljen foglalkoznom vagy egyáltalán hogy velem valaki ennyit foglalkozzon a múltamból.

Talán emiatt nehezebb figyelmen kívül hagyni de rajta leszek és köszönöm a válaszaidat!

Akik kamusnak hisznek még azoknak is köszi mert ráeszméltem általatok ,hogy nem,nem reagáltam túl valóban hihetetlen ez az egész így ahogy van. A magatok módján ezzel is segítettetek.

Igazából a kérdéseimre a válaszokat megkaptam így nem ragozom tovább mert úgy nehéz nem foglalkozni vele ha itt csüngök ezen a témán.

Köszi mindenkinek aki segített!

2021. aug. 5. 17:40
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kamu, akkor nem tudom fel lehet-e jelenteni. Mert végül is nem névlegesített, de felismerhető vagy benne és gondolom nem vagy közszereplő.
2021. aug. 5. 17:43
 34/34 anonim ***** válasza:
24%
Kamu
2021. nov. 21. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!