Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Amint lehet gondtalanul utazni, meg akarom lepni az asszonyt egy teljes titokban szervezett utazással, neki csak azt mondanám, mikorra vegyen ki szabit, és majd megtudja, hová megyünk, ha odaérünk. Minek örülne jobban?
Autóval 10 napra egy tengerparti apartmanba (Horvátország, Olaszország előnyben)
vagy
repülővel 6 napra egzotikusabb tengerparti helyre (például Görög sziget, Spanyolország, Ciprus)
vagy
hát az is egy opció, hogy nem most utazunk, hanem majd télen, karácsony környékén északra (Izland, Finnország, vagy máshol, ahol láthatja a sarki fényt)
A külföld még nagyon bizonytalan lesz hónapokon át!
Másrészt a te feleségedet te ismered. Honnan tudnánk mi, hogy NEKI melyik tetszene jobban?
Kicsit ez olyan dicsekvés ízű, hogy te bármelyiket meg tudnád fizetni.
Felőlem oda mész, ahová akarsz, én nem irigylem tőled az egzotikus utazásokat.
"repülővel 6 napra egzotikusabb tengerparti helyre (például Görög sziget, Spanyolország, Ciprus)"
Én erre szavazok.
Nagyon aranyos tőled, hogy elviszed, és tervezel!
Én az autósat választanám a covid miatt, ha bejön az indiai mutáns, simán lehet, hogy leállítják megint a repülőket, horvát országba viszont talán akkor is ki lehet menni, könnyebb csak a szállástól visszakönyörögni a pénzt vagy utólag fizetni, csak ha ott vagytok.
Én amúgy akkor örülnék jobban egy rövidebb nyaralásnak, ha nem vagyok nagyon fáradt. Mi évek óta 2 hétre megyünk, mert arra jutottunk, hogy azalatt sokkal jobban ki tudjuk magunkat pihenni. Ha egy hètre megyünk, akkor mire lelazulnánk, addigra vissza is kell jönni.
A két hét karanténnal utána azért tervezzetek, nehogy az indiai 3-szoros mutáns bekavarjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!