Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Amint lehet gondtalanul utazni, meg akarom lepni az asszonyt egy teljes titokban szervezett utazással, neki csak azt mondanám, mikorra vegyen ki szabit, és majd megtudja, hová megyünk, ha odaérünk. Minek örülne jobban?
Autóval 10 napra egy tengerparti apartmanba (Horvátország, Olaszország előnyben)
vagy
repülővel 6 napra egzotikusabb tengerparti helyre (például Görög sziget, Spanyolország, Ciprus)
vagy
hát az is egy opció, hogy nem most utazunk, hanem majd télen, karácsony környékén északra (Izland, Finnország, vagy máshol, ahol láthatja a sarki fényt)
Én bárhová szívesen elutaznék, irtó gyorsan tudok pakolni.
De jelen helyzetben pont anniyra örülnék (és talán picit biztonságosabbnak, kivitelezhetőbbnek éreznék) egy belföldi utazást. Jó és cuki, ha nagyot álmodsz, de menj a tutira
Te ismered a párodat!
Én pl semminek nem örülnék ami a tudtom nélkül szerveződik!
Utálom a nyarat, az ilyen fürdőzős helyekre csak muszájból mennék, viszont Finnországban töltöttem 4 hetet, oda legalább egyszer télen el akarok menni! De Izland is jó, Norvégia is...
De vicces hogy asszonynak hívod :D Gyerekek nincsenek?
En az északi helyeknek örülnék amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!