Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Amint lehet gondtalanul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Amint lehet gondtalanul utazni, meg akarom lepni az asszonyt egy teljes titokban szervezett utazással, neki csak azt mondanám, mikorra vegyen ki szabit, és majd megtudja, hová megyünk, ha odaérünk. Minek örülne jobban?

Figyelt kérdés

Autóval 10 napra egy tengerparti apartmanba (Horvátország, Olaszország előnyben)

vagy

repülővel 6 napra egzotikusabb tengerparti helyre (például Görög sziget, Spanyolország, Ciprus)

vagy

hát az is egy opció, hogy nem most utazunk, hanem majd télen, karácsony környékén északra (Izland, Finnország, vagy máshol, ahol láthatja a sarki fényt)

2021. ápr. 27. 12:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én bárhová szívesen elutaznék, irtó gyorsan tudok pakolni.

De jelen helyzetben pont anniyra örülnék (és talán picit biztonságosabbnak, kivitelezhetőbbnek éreznék) egy belföldi utazást. Jó és cuki, ha nagyot álmodsz, de menj a tutira

2021. ápr. 27. 13:31
 12/21 anonim ***** válasza:

Te ismered a párodat!

Én pl semminek nem örülnék ami a tudtom nélkül szerveződik!

Utálom a nyarat, az ilyen fürdőzős helyekre csak muszájból mennék, viszont Finnországban töltöttem 4 hetet, oda legalább egyszer télen el akarok menni! De Izland is jó, Norvégia is...

2021. ápr. 27. 13:36
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, meg a figyelmeztetést is. De jó lenne már visszatérni a régi kerékvágásba, 2019-be, mikor még nem volt ez a fránya vírus... Remélem jól írtam az évet. :D
2021. ápr. 27. 13:52
 14/21 anonim ***** válasza:
41%
12-essel egyetértek, nem ilyen kis mucicica vagyok, aki nyáladzva örül, ha viszik, mint egy csivavát oldaltáskában. Engem a szervezés is érdekelne. És észak kivételével ezek büdös napos helyek.
2021. ápr. 27. 14:02
 15/21 anonim ***** válasza:
Apartman nem. Az nem pihenés hogy ott is főzni meg pakolászni, takarítani kell. Max olyan ahol takarítás van, és benne van a keretetekben az étteremben evés.
2021. ápr. 27. 14:16
 16/21 A kérdező kommentje:
No megsúgom, én is inkább ilyen hoteles típus vagyok, 3-4 csillagost részesítem előnyben, de sajnos az asszony apartmanos típus... Azért mennénk apartmanba, mert annak jobban örülne
2021. ápr. 27. 14:55
 17/21 A kérdező kommentje:
14-esnek üzenem, ha esetleg mégis meglep a párod egyszer, remélem nem fogsz így fröcsögni neki. Szerencsére nem mindenki olyan anti-mucica mint te
2021. ápr. 27. 14:57
 18/21 anonim ***** válasza:
91%

De vicces hogy asszonynak hívod :D Gyerekek nincsenek?

En az északi helyeknek örülnék amúgy.

2021. ápr. 27. 15:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért jobb lenne megbeszélni ezt, túl komoly dolog hogy csak az orra alá nyomd.
2021. ápr. 27. 15:02
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Északi utazásnak örülnék a legjobban.
2021. ápr. 27. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!