Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek titokban követhetett?? Lehet ,hogy félnem kéne? Mintha a You címü sotozatba csöppentem volna..
A szituáció a következő.
Régen randizgattam hónapokig egy íróval.(ez később lesz érdekes)
Nagyon jól elvoltunk hónapokig, aztán egyszer egy nagyon kis hétköznapi dolgon kiakadt és egy számomra nagyon ellenszenves oldalát mutatta ki ami miatt lezártam a félig-meddig kapcsolatunkat.
Már akkor beszélt róla hogy könyvet ír rólunk, nem gondoltam,hogy tényleg megteszi,de mivel neki családja volt (már valami alakulgatott mire ez kiderült de nem akartam tőlük elszakítani,ezzel tisztában is volt )megígérte azt hogy nem leszek felismerhető a könyv által,mivel azért volt pár közös ismerősünk és nem tudtak rólunk.
Na most a könyv megjelent.
Egy az egyben leír olyan dolgokat akár a külsőmről ,szokásaimról amik alapján felismerhet bárki aki ismer. Ezen még túl is lendülnék, De!
És itt jön a lényeg.
Miután megszakítottam vele a kapcsolatot,munkahelyet váltottam. Nem tudom honnan tudhatta de leírja egész részletesen hogyan mikor merre mentem melóba, hogy ő honnan nézett titokban. (Regényről van szó tehát lehet fiktív rész is benne de ha valaki el is mondta hol dolgozom,amiket ő megír részleteket azt senki nem tudhatta.)
Ez még hagyján de én utána megismertem a jelenlegi páromat akivel évek óta boldog vagyok.
Na most az illető róla is ír nagyon negatívan és szintén olyan dolgokat amiket kb titokban ki kellett figyeljen.
Ráadásul a sztoriját úgy fűzte mintha én a párom mellett lettem volna vele is nem pedig ahogy történt.
Egy barátnőm azt mondta nézzem meg a Te című sorozatot mert ez jutott eszébe róla. Még csak pár részt láttam belőle de komolyan elképedtem mert vannak a főszereplőnek mondatai amik szóról szóra úgy hangzottak el mintha onnan idézte volna csakhogy a sorozat előtt évekkel volt nekünk egymáshoz közünk.
Csak egy példa , "kérdéses az ízlésed barátok terén,te ennél jobbat érdemelsz"
Szóról szóra így hangzott el anno amit nekem mondott de még estig sorolhatnám a példákat..
Ugye most ezt nem én fújom fel de ilyeneket ugye normális ember nem csinál??
Nekem ez már mánia. Én tudtam hogy nagyon odavolt értem,amikor kikerültem a képből fenyegetőzött úgy 2 hétig az öngyilkossággal is de nem vettem komolyan,bár sejtettem ebből hogy valami nem kerek de hogy ennyire?!
Írjak neki és tiltsam le, vagy hagyjam figyelmen kívül az egészet? Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Reális szerintetek a félelmem, vagy ez azért annyira nem beteges?
Ne haragudjatok hogy hosszú lett, remélem érthető és köszönöm ha segítetek véleményeitekkel.
Kérdező!
Ha nem akkor író a csávód, akkor simán lehet, hogy időutazó. Ez azt is megmagyarázná, hogy tudott figyelni téged állandóan.
Amúgy úgy voltál vele kapcsolatban, hogy neki családja volt? Mert ez nem volt egyértelmű.
9
Ne is haragudj de akkor te nem ismered. Adott illető úgymond egy ismeretlenebb kis író . Több könyve is kapható. Online is és 1 azaz 1db Pesti könyvesboltban.
A pénzen múlik minden.
11
Aham.. időutazó. Köszi. :-D
Most ne ugy képzeld el h azt leírta amit zárt ajtók mögött tettem csak pl részletesen h a munkahelyem közelében hol milyen padról pl látta h egy kollegammal ebédelni megyek és ahogy leírta ráismertem h kivel láthatott ,melyik padról beszél milyen üzletek vagy kávézók voltak arra .
Kb 2 hónap után tudtam meg ,hogy családja van. Addig úgy tudtam elvált.
Mivel gyerek is volt a képben megmondom őszintén kezdtem magam lenézni amikor ez kiderült és elkezdtem eltávolodni,ő annál inkább ragadzkodott.
Aztán jött a kiborulása és rájöttem hogy ez sehogy nem mehet tovább és lezártam a kapcsolatot.
Miért írnám le olyannak a nevét akitől jelenleg meg vagyok ijedve? Aki lerészletezte a szar semmitmondó könyvében a testemet,az együttléteinket, rólam egyéb információkat ,hazugságokat stb..?
Annak örülnék ha soha senki nem olvasná el. Egyáltalán nem érdekem sem őt sem a szarjait reklámozni. Bocs ha ezt nehéz elfogadni , akkor inkább hidd , hogy kamu.
Lehet pár kérdésem?
Csak érdeklődtetek utána vagy neg is figyeltétek?
Miket kellett megfigyelnetek?
(Pl leírás azokról akikkel találkozik, gyakori útvonalak, hová utazik ?)
Egyébként saját magamat én is dögunalmasnak tartom ilyen téren ,valószínű rólam is hasonlóan vélekednél de köszönöm a válaszod, mert ez eszembe sem jutott..
18-as voltam
Pl. Amikor a csaj jelentkezett egy suliba, mi is beirattunk oda egy csajt, hogy az osztálytársa legyen, csak ez került vagy fél millióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!