Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek titokban követhete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek titokban követhetett?? Lehet ,hogy félnem kéne? Mintha a You címü sotozatba csöppentem volna..

Figyelt kérdés

A szituáció a következő.

Régen randizgattam hónapokig egy íróval.(ez később lesz érdekes)

Nagyon jól elvoltunk hónapokig, aztán egyszer egy nagyon kis hétköznapi dolgon kiakadt és egy számomra nagyon ellenszenves oldalát mutatta ki ami miatt lezártam a félig-meddig kapcsolatunkat.

Már akkor beszélt róla hogy könyvet ír rólunk, nem gondoltam,hogy tényleg megteszi,de mivel neki családja volt (már valami alakulgatott mire ez kiderült de nem akartam tőlük elszakítani,ezzel tisztában is volt )megígérte azt hogy nem leszek felismerhető a könyv által,mivel azért volt pár közös ismerősünk és nem tudtak rólunk.

Na most a könyv megjelent.

Egy az egyben leír olyan dolgokat akár a külsőmről ,szokásaimról amik alapján felismerhet bárki aki ismer. Ezen még túl is lendülnék, De!

És itt jön a lényeg.

Miután megszakítottam vele a kapcsolatot,munkahelyet váltottam. Nem tudom honnan tudhatta de leírja egész részletesen hogyan mikor merre mentem melóba, hogy ő honnan nézett titokban. (Regényről van szó tehát lehet fiktív rész is benne de ha valaki el is mondta hol dolgozom,amiket ő megír részleteket azt senki nem tudhatta.)

Ez még hagyján de én utána megismertem a jelenlegi páromat akivel évek óta boldog vagyok.

Na most az illető róla is ír nagyon negatívan és szintén olyan dolgokat amiket kb titokban ki kellett figyeljen.

Ráadásul a sztoriját úgy fűzte mintha én a párom mellett lettem volna vele is nem pedig ahogy történt.

Egy barátnőm azt mondta nézzem meg a Te című sorozatot mert ez jutott eszébe róla. Még csak pár részt láttam belőle de komolyan elképedtem mert vannak a főszereplőnek mondatai amik szóról szóra úgy hangzottak el mintha onnan idézte volna csakhogy a sorozat előtt évekkel volt nekünk egymáshoz közünk.

Csak egy példa , "kérdéses az ízlésed barátok terén,te ennél jobbat érdemelsz"

Szóról szóra így hangzott el anno amit nekem mondott de még estig sorolhatnám a példákat..

Ugye most ezt nem én fújom fel de ilyeneket ugye normális ember nem csinál??

Nekem ez már mánia. Én tudtam hogy nagyon odavolt értem,amikor kikerültem a képből fenyegetőzött úgy 2 hétig az öngyilkossággal is de nem vettem komolyan,bár sejtettem ebből hogy valami nem kerek de hogy ennyire?!

Írjak neki és tiltsam le, vagy hagyjam figyelmen kívül az egészet? Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Reális szerintetek a félelmem, vagy ez azért annyira nem beteges?

Ne haragudjatok hogy hosszú lett, remélem érthető és köszönöm ha segítetek véleményeitekkel.

#beteg #pszichopata #kísértamúlt
2021. aug. 4. 18:28
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Basszus..

Amióta lezártam vele,voltam továbbképzésen de az hogy ilyen van soha nem jutott volna eszembe.

Most nem gondolom hogy ő is ezt csinálta volna de így kicsit ijesztőbb az egész mert most úgy érzem olyan dolgok lehettek még amiket álmomban sem gondolnék.

Mi a személyes véleményed arról,hogy mi a legjobb amit egy ilyen emberrel kezdeni lehetne? Blokkoljam ahol tudom és pl közös ismerősöknél is leszűkíteni méginkább az intormációáramlást vagy jobb ha megpróbálom figyelmen kívül hagyni ,(pl van egy e-mail címem amit ismer de letiltani még nem mertem.jobb ha meghagyom a lehetőségét hogy tudjon írni? Ez néha előfordult de soha nem válaszoltam. De mivel ez nem normális félek be ne kattanjon a letiltástól)

2021. aug. 4. 21:10
 22/34 anonim ***** válasza:
41%
És Te is Eszter vagy?
2021. aug. 4. 21:22
 23/34 A kérdező kommentje:

Hála az égnek nem Eszter vagyok.

Nem hiszem ,hogy ez volt a szitu nálam is,egyszerűen ilyenek eszembe sem jutottak.

Esetemben nem tartom valószínűnek de ezek után nem elképzelhetetlen.

2021. aug. 4. 21:24
 24/34 anonim ***** válasza:
21%

Kkkk

Kkk

Kk

K

Amu

2021. aug. 5. 00:00
 25/34 A kérdező kommentje:

Jó oké akkor menj tovább egy olyan kérdésre amit elhiszel.

🤦‍♀️🤦‍♀️

2021. aug. 5. 05:35
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem lehet célszerű lenne letiltani. Megértem, hogy félsz attól, hogy kiakad, de azért az nem normális, hogy már rég szakítottatok, de még mindig ott liheg a sarkadban. Tiltsd le, mégis mit gondol, hogy csak úgy bármikor rád írhat? Ezzel a könyvével kapcsolatban: nem vagyok jogász, de az, hogy az engedélyed nélkül megjelenített a könyvben, és mindenfele dolgokat közölt rólad, nem sérti a személyi jogaid? Mert ezzel amúgy sztem lehetne perelni, és akkor nem írogatna többet. Én ezt tenném.

Remélem hamar megoldódik ez a helyzet, addig is kitartást!!

2021. aug. 5. 09:51
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. * Nem írogatna többet könyveket. Bocsánat, -rosszul írtam.
2021. aug. 5. 09:52
 28/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Reggel letiltottam.

Nem értek ezekhez de ha nem vagyok névlegesítve de ír pl tetoválásaimról(milyen színű ,hol van mit ábrázol) ,vagy különlegesebb anyajegyeimről, balesetből származó hegről stb így érdemes lehet felkeresni egy jogászt ?

Mármint szerinted az elegendő ha (most így hülyén hangzik) odamegyek a könyvvel és mutogatom mik alapján ismerek magamra?

2021. aug. 5. 11:59
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennek semmi értelme. Plusz ha bepereled akkor azzal is figyelmet kap, amit a nárcisztikus pszichopata batorításnak vesz.
2021. aug. 5. 13:36
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

18, 20 vagyok

Talán meglepő, de legjobb, ha NEM FOGLALKOZOL VELE. Ez a letiltás, meg beperelés, hidd el semmit sem ér.

Magánnyomozóként láttam, hogy mennek ezek a dolgok - régen egy ismerős ismerőse állást ajánlott (jó állást egy informatikai cégnél), egy kedvezményes albérletet is kaptam, és el kellett járnom pár helyre (kocsma, sport, stb), és csinálni pár apróságot.

Idővel kiderült, állást azért kaptam, hogy ne az a cég kapja a megbízásokat (tönkre is ment), albérlet húzósabb volt (lightosabb rész, hogy egy kamera volt az erkélyen, és néha valaki bejött egy távcsővel nézelődni), a kocsmában hallgatni hogy xy-ék miről beszélgetnek, az apróságok között volt minden, pl. ráállni valakire, hogy reggel ne kocsival menjen munkába, ilyesmik.

2021. aug. 5. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!