Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan szólnék/mondanék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan szólnék/mondanék véleményt, ha kiderülne, hogy a gyerekeim apja, (aki igyekszik minél kisebb mértékben hozzájárulni anyagilag a közös gyerekeink neveléséhez) és az ő párja annyira szeretnének közös gyereket, hogy lombikozni kezdtek?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy minek erőltetik, hogy legyen gyerekük, amikor az előző házasságból született gyerekekre is alig tud az apuka havi 2*25 ezer Forintot kifizetni, anyagi okokra hivatkozva. Ezen felül semmire sem ad (ruha, tanszerek, szemüveg).
2021. júl. 16. 18:19
 51/91 anonim ***** válasza:
48%
A jog nem tíltja. És érdemes is lenne mondani, hogy ezt így nem kéne. De hát ő a fogyatékos. Ha akarja, megcsinálja.
2021. júl. 17. 07:00
 52/91 anonim ***** válasza:
56%
50: Mert valószínűleg nem csóró, csak új nő, aztán a régi gyerek le van ejtve, akire sajnálni kell a pénzt.
2021. júl. 17. 09:25
 53/91 anonim ***** válasza:
73%
#50. Nem az apukának kell eltartani a gyerekeket, hanem az apukának meg az anyukának együttesen. Ha anyu is rádobja a részét, az már 50-50 fejenként.
2021. júl. 17. 09:26
 54/91 anonim ***** válasza:
65%
És 50 ezer mire is elég?:D
2021. júl. 17. 09:30
 55/91 anonim ***** válasza:
78%
Elég sok kaja kijön abból. 75 kilós férfiként 35-40 a kajám, nehogymár egy gyerek többet eszik. Az oktatás még mindig ingyenes, ruhából meg lehet használtat ingyen vagy bagóért, nekem is tökéletesen megfeleltek, míg abbahagytam a növést. Akkor már nem volt gáz sajátot venni, nem nőttem ki.
2021. júl. 17. 09:48
 56/91 anonim ***** válasza:
93%

#53 igen, de apu így is alig bírja bedobni a részét. Mi lesz ha 3 fele kell osztani?

#55 elég szemét kaját ehetsz. Én 60 kilós nőként legalább havi 60 ezret költök kajára. Ne mondd már hogy mondjuk a mai zöldség árak mellett ez csak ennyi.

2021. júl. 17. 11:03
 57/91 anonim ***** válasza:
79%

#56. Apunak is van élete emellett, amire szintén kell a pénz. Gondolom én. Ebben, ha benne van a gyerekvállalás, akkor nyilván mégtöbb pénz és ezt érzi a bőrén.

Tegnap pl volt bulgur cukkinivel, saláta, csirke "dobverő" sütve, meg szendvicsek. De van sokszor főzelék, jobb fajta sültvirslivel, vagy rakott/szószos tésztafélék valamilyen hússal/zöldségmixszel.

Nem sáfránybibesaláta kaviáros szarvassültel meg 100 éves tokajival, de azért szarnak egyáltalán nem mondanám.

2021. júl. 17. 12:41
 58/91 anonim ***** válasza:
71%
Ja és nem vagyok pesti, lehet ezért.
2021. júl. 17. 12:42
 59/91 anonim ***** válasza:
78%
Én nem is tudom, mit csinálnék, ha a párom EXE közölné, hogy szerinte ne legyen gyerekem... miközben én épp a lombikkal küszködök...
2021. júl. 17. 12:54
 60/91 anonim ***** válasza:
46%

"#56. Apunak is van élete emellett, amire szintén kell a pénz. Gondolom én. Ebben, ha benne van a gyerekvállalás, akkor nyilván mégtöbb pénz és ezt érzi a bőrén."

Igen és? Szerinted ez felelős döntés? Szerinted ha apunak nem lesz pénze 3 gyerekre meg magukra akkor hol fog spórolni? Na vajon hol? Ahol az ilyen felelőtlen emberek általában szoktak, a régi kapcsolatbol született gyereken. És akkor a volt feleség tartsa el őket egyedül mert apunak kell a pénz az új családra.

2021. júl. 17. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!