Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan szólnék/mondanék véleményt, ha kiderülne, hogy a gyerekeim apja, (aki igyekszik minél kisebb mértékben hozzájárulni anyagilag a közös gyerekeink neveléséhez) és az ő párja annyira szeretnének közös gyereket, hogy lombikozni kezdtek?
#53 igen, de apu így is alig bírja bedobni a részét. Mi lesz ha 3 fele kell osztani?
#55 elég szemét kaját ehetsz. Én 60 kilós nőként legalább havi 60 ezret költök kajára. Ne mondd már hogy mondjuk a mai zöldség árak mellett ez csak ennyi.
#56. Apunak is van élete emellett, amire szintén kell a pénz. Gondolom én. Ebben, ha benne van a gyerekvállalás, akkor nyilván mégtöbb pénz és ezt érzi a bőrén.
Tegnap pl volt bulgur cukkinivel, saláta, csirke "dobverő" sütve, meg szendvicsek. De van sokszor főzelék, jobb fajta sültvirslivel, vagy rakott/szószos tésztafélék valamilyen hússal/zöldségmixszel.
Nem sáfránybibesaláta kaviáros szarvassültel meg 100 éves tokajival, de azért szarnak egyáltalán nem mondanám.
"#56. Apunak is van élete emellett, amire szintén kell a pénz. Gondolom én. Ebben, ha benne van a gyerekvállalás, akkor nyilván mégtöbb pénz és ezt érzi a bőrén."
Igen és? Szerinted ez felelős döntés? Szerinted ha apunak nem lesz pénze 3 gyerekre meg magukra akkor hol fog spórolni? Na vajon hol? Ahol az ilyen felelőtlen emberek általában szoktak, a régi kapcsolatbol született gyereken. És akkor a volt feleség tartsa el őket egyedül mert apunak kell a pénz az új családra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!