Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mondanátok rólam véleményt?
Sajnos valamiért nem tudok párt találni és azt érzem ez amiatt van, mert ronda vagyok.
Szerintetek? Őszinte véleményeket várok.
Jo faszi vagyok, szoval bocs.
Es buzulas nuku, de sztem nalad joval rondabb fazonok is talalnak not.
Mondjuk véleményhez korrektebb lenne egy szemből készített fotó, nem egy felső szögből készített művészi filteres, mert az is befolyásol.
De egyébként átlagos férfinak tűnsz, nem szép, de nem is ronda.
A kép alapján kopaszodsz és túlsúlyos vagy. Emellett a kép stílusa és az alapján hogy itt kérdezősködsz önbizalom hiányod van. Nagyon rossz kombo.
Ha csak a kép alapján látottakból indulok ki (szerintem) nem vagy csúnya de az átlagos alsó felébe esel. De ez önmagában nem magyarázat. Az inkább hogy ahogy ránéztem a képre az jutott eszembe hogy milyen aranyos vagy. Olyan kis mackó akit szeretgetni kell vigasztalni vigyázni rá.
Lehet más lányokból nem ezt hozod ki és egyedi eset vagyok. Viszont ha igen... nos az szerintem sokkal nagyobb hátrány mint a külsőd.
#utolso!
Miért nagyobb hátrány ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!