Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen érzést/véleményt kelt bennetek, ha egy nő nem szereti a gyerekeket?
Engem nem zavarna, örülnék neki, mert én is utálnám a „nyamvadt kis dögöket” 😃
De a sajátjainkat talán szeretnénk, abban bízok.
Időskorodban meg majd lesz macskád? Mert hogy kb addigra senkid nem lesz, és a gyerekről is lemondtál.
Mindenesetre nem erőszak, nekem olyan nő kell, aki akar
gyereket, ennyi.
Eleg nagy butasag lenne csak azert szulnunk h majd 70 evesen legyen egy gyerekem aki fizeti az idosek otthonat, ahol torolgetik a fenekem.
Vagy akar valaki vagy nem.
En inkabb tartanek kutyat, nem szeretem a gyerekeket es pont. Nagyon idegesitenek. Errol nem en dontottem.
Es erre a vilagra talan mar nem is szabad...
Én is ezt gondolom csak férfiként.
Az egy kicsit furcsa hogy benned nőként nem dolgozik az ösztön. Lehet hogy még fiatal vagy és idősebb korodban - úgy 30 felett - már beindul nálad és akkor majd szülni akarsz. Nem tudhatod előre.
Ha már képesek beszélni, én bírom őket, ha azt a jellegzetesen rohadt magas frekvenciás sikítást nem csinálják :D
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!