Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan szólnék/mondanék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan szólnék/mondanék véleményt, ha kiderülne, hogy a gyerekeim apja, (aki igyekszik minél kisebb mértékben hozzájárulni anyagilag a közös gyerekeink neveléséhez) és az ő párja annyira szeretnének közös gyereket, hogy lombikozni kezdtek?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy minek erőltetik, hogy legyen gyerekük, amikor az előző házasságból született gyerekekre is alig tud az apuka havi 2*25 ezer Forintot kifizetni, anyagi okokra hivatkozva. Ezen felül semmire sem ad (ruha, tanszerek, szemüveg).
2021. júl. 16. 18:19
 21/91 anonim ***** válasza:
86%
Inkább a saját életeddel foglalkozz, süt belőled a gonoszság az exed felé.
2021. júl. 16. 18:59
 22/91 A kérdező kommentje:

Kíváncsi lennék azért más véleményére is, ne csak te írkálj légyszi!

Gondolom egyébként te is olyan nő lehetsz aki tojik rá, hogy a párja gyerekei magasról le vannak kakkantva, a lényeg, hogy te is szülhess MINDENÁRON.Az sem érdekel ha két gyereket hagy emiatt maga mögött a kedves, becsületes párod... Kívánom, hogy te is tapasztald meg, amikor majd a lombikos gyerekeddel együtt el leszel hagyva a fenébe... Tudod, aki egyszer már megtette...

2021. júl. 16. 19:06
 23/91 anonim ***** válasza:
43%
Azért remélem az leesett hogy nem egy ember írja a válaszokat.
2021. júl. 16. 19:15
 24/91 anonim ***** válasza:
54%

Aztan majd oda is fizeti a gyt-t.

Valszeg a nő akar gyereket nem a ffi..

A ffiak legszivesebben soha nem vállalnának

2021. júl. 16. 19:23
 25/91 A kérdező kommentje:
#23 Mindet nem, de egy jópárat te írtál közülük
2021. júl. 16. 19:34
 26/91 anonim ***** válasza:
77%
Semmi közöd az életükhöz, neked csakis a ti gyerekeitekhez van közöd a másikhoz semmi. Akár többet is vállalhatnak.pasizz inkább te is.
2021. júl. 16. 19:40
 27/91 anonim ***** válasza:
71%

#25! A #19 és a #21 biztos, hogy 2 külön ember, mert más a pöttyük. Az enyém nem tudom, melyikükére hasonlít, de én egyik se vagyok, csak egyet értek velük. Azt gondolom, mindenki annyi gyereket szüljön, amennyit, ha úgy adódik, egyedül is fel tud nevelni. Reméljük, az új nő is így tesz. Hiába erőlteted, neked semmi közöd hozzá.

2021. júl. 16. 19:41
 28/91 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy mert azt hiszi mindet én írtam 😅
2021. júl. 16. 19:43
 29/91 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt rám éri a 27-est is.
2021. júl. 16. 19:44
 30/91 A kérdező kommentje:
#28, 29 Miután pont egyforma lehet a százalékotok, így írhatsz/írhattok bármit. Beismerni úgysem fogod, ha te irogatod az összeset, akkor sem... 🤣
2021. júl. 16. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!