Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan szólnék/mondanék véleményt, ha kiderülne, hogy a gyerekeim apja, (aki igyekszik minél kisebb mértékben hozzájárulni anyagilag a közös gyerekeink neveléséhez) és az ő párja annyira szeretnének közös gyereket, hogy lombikozni kezdtek?
Kíváncsi lennék azért más véleményére is, ne csak te írkálj légyszi!
Gondolom egyébként te is olyan nő lehetsz aki tojik rá, hogy a párja gyerekei magasról le vannak kakkantva, a lényeg, hogy te is szülhess MINDENÁRON.Az sem érdekel ha két gyereket hagy emiatt maga mögött a kedves, becsületes párod... Kívánom, hogy te is tapasztald meg, amikor majd a lombikos gyerekeddel együtt el leszel hagyva a fenébe... Tudod, aki egyszer már megtette...
Aztan majd oda is fizeti a gyt-t.
Valszeg a nő akar gyereket nem a ffi..
A ffiak legszivesebben soha nem vállalnának
#25! A #19 és a #21 biztos, hogy 2 külön ember, mert más a pöttyük. Az enyém nem tudom, melyikükére hasonlít, de én egyik se vagyok, csak egyet értek velük. Azt gondolom, mindenki annyi gyereket szüljön, amennyit, ha úgy adódik, egyedül is fel tud nevelni. Reméljük, az új nő is így tesz. Hiába erőlteted, neked semmi közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!