Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan szólnék/mondanék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan szólnék/mondanék véleményt, ha kiderülne, hogy a gyerekeim apja, (aki igyekszik minél kisebb mértékben hozzájárulni anyagilag a közös gyerekeink neveléséhez) és az ő párja annyira szeretnének közös gyereket, hogy lombikozni kezdtek?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy minek erőltetik, hogy legyen gyerekük, amikor az előző házasságból született gyerekekre is alig tud az apuka havi 2*25 ezer Forintot kifizetni, anyagi okokra hivatkozva. Ezen felül semmire sem ad (ruha, tanszerek, szemüveg).
2021. júl. 16. 18:19
 31/91 anonim ***** válasza:
Pedig a 27-est én írtam, nem a #28😉
2021. júl. 16. 19:48
 32/91 anonim ***** válasza:
Nekem 86, a #28-nak nem tudom mennyi.🤷
2021. júl. 16. 19:49
 33/91 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted hányan vannak a gyakorin ilyen %-al? Vajon hány felhasználó van itt?

De teljesen mindegy, tégy úgy ahogy jónak látod, de ha bele szólsz az ő életükbe még jobban fognak utálni mint eddig. Aztán majd így engedheted majd oda a gyerekeid. Szóval gondold át.

2021. júl. 16. 19:51
 34/91 anonim ***** válasza:
Nekem 81. És a 33-ast is én írtam.
2021. júl. 16. 19:52
 35/91 A kérdező kommentje:
Amúgy meg, tennék rá magasról, ha 20 gyereket csinálnának is, ha nem érné emiatt hátrány az én gyerekeimet. De amíg az is esélyes, hogy ebből a kevés összegből is csökkentést fognak kérni a saját gyerekre hivatkozva, addig éri. És amíg apuka a pucér valagára hivatkozva sóherkodik a saját gyerekeivel szemben addig sajnos van közöm hozzá, mert érintve vagyunk. Felőlem potyogtassa a nő a lombikgyerekeket, csak ez ne legyen kifogás a meglévő gyerekek hanyagolására.
2021. júl. 16. 19:52
 36/91 anonim ***** válasza:
61%

Elozd meg és kérj emelést. Hivatkozhatsz a nyari taborra meg sulikezdesre.

Add be a keresetet emelésre

2021. júl. 16. 19:55
 37/91 anonim ***** válasza:
100%

Az van, hogy amikor válsz, sőt, már igazából a házasságkötésnél tisztában kell vele lenned, hogy válás esetén kevesebb lesz a bevétel, amiből a gyerekeket eltartod. Mindig csökken az életszínvonal, mivel senki nem fizeti gyerektartásnak az addigi teljes fizetését. Ha nem tudtok megegyezni, akkor a bíróság dönt erről. Bármilyen változás áll be a felek élethelyzeteben, a másik fél azt nem befolyásolhatja. Ezáltal a gyt.nőhet, vagy csökkenhet. Aki nem tudja elfogadni, ne szüljön. Vagy adj be gyermekelhelyezés megváltoztatására kérelmet és passzold le őket a férjednek. Akkor neked kell ilyen keveset fizetned🤷

2021. júl. 16. 20:01
 38/91 anonim ***** válasza:
86%
Semmi közöd az ő életükhöz. Szállj le a VOLT pasidról.
2021. júl. 16. 20:05
 39/91 A kérdező kommentje:
#38: Ha jól emlékszem te írtad már többször, hogy apád magasról letojt miután elváltak anyáddal. Ugye milyen jó érzés volt? Másnak is ezt kívánod? Gratulálok!
2021. júl. 16. 20:25
 40/91 A kérdező kommentje:
#37 Én szeretem a gyerekeimet, eszembe se jutna "lepasszolni" őket. Az, hogy tisztességes hozzáállást szeretnék, az nem egyenlő azzal, hogy szabadulni akarok tőlük.
2021. júl. 16. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!