Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki itt van, kérem írjon!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki itt van, kérem írjon! Sürgős! Mondjatok véleményt! Ő lehet az igazi vagy tuti nem?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 éve vagyunk együtt. Voltak vitáink is, veszekedések is. Egy ideje azt hittem ő az igazi. Viszont ma este ideges voltam eléggé családi dolgok miatt és este 11 után felhívtam a barátom, hogy hátha megertő lesz és lenyugszok tőle. Mikor felhívtam kerdezte mi a baj, elmondtam neki pár mondatba, mondott 2 bíztató mondatot és mondta, hogy megy aludni. Aztan letette a telefont és üzenetet írt hogy aludjak inkább és ne magam idegesítsem. Mikor kértem, hogy hívjon vissza újra, mindig nemet mondott. Azt viszont vagy 5x leírta hogy menjek aludni és holnap reggel tiszta fejjel gondoljam át a problémát. Meg írta, hogy ő nem tudja a problémát megoldani ha a családom nem oldja meg. Rosszul esik nelem, hogy lekoptatott.

Jogosan?

Vagy már azt is értékelni kell, hogy bármit is írt?

Szerintem mikor látta hogy nem nyugszok meg az 1-2 biztató mondattól, feladta.

2019. nov. 22. 00:20
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%
11 után nem biztos h volt kedve egy ilyen éjszakai huzavonához. Épeszű ember ilyenkor aludni készül, nem problémákat megoldani. Holnap megbeszélitek.
2019. nov. 22. 00:24
 2/31 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen igaza van, most úgysem fogsz lenyugodni, mondhatna bármit.
2019. nov. 22. 00:25
 3/31 anonim ***** válasza:
93%
Miért, szerinted mit kellene csinálnia, amit te nem tudsz? Együtt sem éltek. A kapcsolat ezen szintjéről pedig nagyjából ennyi az elvárható.
 4/31 anonim ***** válasza:
91%
Igazi nincsen. Jóindulatú volt és mondott pár tényt. Nem tudom mennyire vagy alapjáraton ideges típus, ő ismer jobban, mennyi idő lenyugtatni téged "távirányítással" és lehet, hogy fáradt volt már hozzá.
 5/31 A kérdező kommentje:
Most is az előbb is sírtam. 😢 Konkrétan egy családtagom egézségi állapota aggasztott, ez volt az alap és ehhez jött hozzá, hogy mostanába,főleg ma amúgy is több minden idegesít, stresszes lettem. A szüleim nem értenek meg, barátnőm nincs, volt valaki de már nincs.... amugy is, szóval úgy éreztem már csak a barátom tudna megérteni.
2019. nov. 22. 00:30
 6/31 A kérdező kommentje:

Kicsit úgy éreztem, már nem bírom a sok stresszt és aggodalmat.

Ma találkoztam a barátommal, akkor se volt mindeñ fenékig tejfel de akkor még nem voltam ilyen idegállapotban. Hazakísért és már akkor azt mondta, hogy alig áll a lábán.

🙁🙁

2019. nov. 22. 00:33
 7/31 anonim ***** válasza:
87%
Szerencsétlen gyerek tényleg nem tud segíteni a problémáidon, pláne nem, hogy külön is vagytok. Amúgy hogyhogy nem laktok együtt? Akkor legalább össze lehetne bújni és meglapogatni a hátad, hogy minden rendbe jön.
2019. nov. 22. 00:36
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nézd el neki, fáradt volt. Te is próbálj aludni rá egyet inkább.
2019. nov. 22. 00:37
 9/31 anonim ***** válasza:
90%

Ritka türelmes barátod van.

Magadon kéne változtatni, ha nem akarod az idegbajos hisztijeiddel eltaszítani magadtól. Ha úgy érzed, ő az igazi, akkor legyél rá tekintettel. Este 11-kor, pláne ha eleve fáradt volt, nem kellett volna zaklatnod.

2019. nov. 22. 00:38
 10/31 A kérdező kommentje:
Több oka is van, hogy miért nem lakunk együtt. Hosszú lenne leírni de vannak anyagi okai (mindkét részről), családi gondok (nála) de amúgy nem arról van szó, hogy ne szeretnénk. Kénytelenek lennénk kivárni, hogy minden rendeződjön.
2019. nov. 22. 00:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!