Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki itt van, kérem írjon! Sürgős! Mondjatok véleményt! Ő lehet az igazi vagy tuti nem?
A barátommal 3 éve vagyunk együtt. Voltak vitáink is, veszekedések is. Egy ideje azt hittem ő az igazi. Viszont ma este ideges voltam eléggé családi dolgok miatt és este 11 után felhívtam a barátom, hogy hátha megertő lesz és lenyugszok tőle. Mikor felhívtam kerdezte mi a baj, elmondtam neki pár mondatba, mondott 2 bíztató mondatot és mondta, hogy megy aludni. Aztan letette a telefont és üzenetet írt hogy aludjak inkább és ne magam idegesítsem. Mikor kértem, hogy hívjon vissza újra, mindig nemet mondott. Azt viszont vagy 5x leírta hogy menjek aludni és holnap reggel tiszta fejjel gondoljam át a problémát. Meg írta, hogy ő nem tudja a problémát megoldani ha a családom nem oldja meg. Rosszul esik nelem, hogy lekoptatott.
Jogosan?
Vagy már azt is értékelni kell, hogy bármit is írt?
Szerintem mikor látta hogy nem nyugszok meg az 1-2 biztató mondattól, feladta.
Kicsit úgy éreztem, már nem bírom a sok stresszt és aggodalmat.
Ma találkoztam a barátommal, akkor se volt mindeñ fenékig tejfel de akkor még nem voltam ilyen idegállapotban. Hazakísért és már akkor azt mondta, hogy alig áll a lábán.
🙁🙁
Ritka türelmes barátod van.
Magadon kéne változtatni, ha nem akarod az idegbajos hisztijeiddel eltaszítani magadtól. Ha úgy érzed, ő az igazi, akkor legyél rá tekintettel. Este 11-kor, pláne ha eleve fáradt volt, nem kellett volna zaklatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!