Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még kereslet igazi háziass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még kereslet igazi háziasszonyokra?

Figyelt kérdés

Van még olyan férfi aki elvenne egy nőt aki a háztartást viszi teljes szívvel, de nem dolgozik?

Vagy már a mostani világban ilyenre nem is lehet számítani?

Eltartanátok a barátnőtöket ha háziasszony lenne?

2019. nov. 3. 01:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%

Nekem van. Csak ne menjen az idegeimre :D

Írhatsz ha ilyen vagy :)

2019. nov. 3. 01:30
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Van, de nem olyanra, aki úgy néz ki, mint egy általános iskolai konyhás néni.
2019. nov. 3. 01:46
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
De remélem akkor úgy 3 gyereket azért szeretne. Mert a házimunkát megcsinálni önmagában nem sok idő. De kb. 3 gyerekkel foglalkozni folyamatosan az már elhiszem, hogy teljes munkaidős háziasszonyt igényel.
2019. nov. 3. 01:48
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

Én személy szerint a férfi-női egyenjogúságban hiszek. Én is segítek (segítettem, amikor volt barátnőm) a házimunkában ezt-azt még meg is főztem, sőt a WC-t kizárólag én takarítottam.

Eleve nem egészséges, hogy valaki csak a 4 fal között penészedik.

2019. nov. 3. 02:55
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Manapság inkább aki háziasszonyt keres, az azt is elvárja, hogy mellette még dolgozzon is a nő, meg nevelje egyedül a gyerekeket, meg persze nézz ki bombanőnek is, egy dekát sem szabad híznod, és legyél egy bármikor ugrásra kész szexistennő is. Tehát a férfi nem fog besegíteni, cserébe jól le leszel strapálva, de nem panaszkodhatsz.
2019. nov. 3. 06:21
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Kevés. Gyerekeim egyedül nevelem,plusz mosok vasalok,takarítok,és ledolgozom a napi kilenc órám. MIT tudsz még ? 😁
2019. nov. 3. 06:27
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Akad. Nem kell a jó egzisztenciájú barátnő a volt páromnak,neki olyan kell,aki csak a családnak él.
2019. nov. 3. 07:15
 8/13 anonim ***** válasza:
26%

Az a baj, hogy régen a háziasszony tésztát dagasztott kiment etetni a csirkéket a disznókat a kertben elvetette a növényeket és leszedte. Mosott a patakparton .

Na ez a háziasszony.

Most úgy kepzelitek el hogy a férfi megveszi a msoogepet a férfi megkeresi az árát a kenyérnek hogy ne kelljen dagasztani a vágott csirkenek hogy ne kelljen nevelni etetni és levágni, a növények árát is megkeresi hogy a boltban meg tudjátok venni.

És ha tönkremegy a mosógép ami most helyettetek akkor a férfi javítsa meg

Így hogy akartok háziasszony lenni ? A munka 90 százalékát lepasszoljatok a férfi részére háziasszony címszó alatt mert lusták vagytok

2019. nov. 3. 07:52
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
#8-nak igazat adok most. Én két évig itthon voltam a gyerekkel, a végén már nagyon unalmas volt. 6-kor kelt a kicsi, így én is. 9-re minden itthoni munkával kész voltam. Szóval, igen. Ma háztartást vezetni nem nagy cucc.
2019. nov. 3. 08:00
 10/13 anonim ***** válasza:
74%

Én se értem mitől olyan nagy cucc most a háziasszony.

Mosást a mosógép elvégzi, mosogatást a mosogatógép. Főzés ha úgy van 2 óra alatt simán rittyenthető 3-4 napra a kaja. Takarítás meg igény szerint... van akinek mániája hogy minden nap felmos, van ahol hetente van ahol 2 hetente.

Ergó ha nekilát valaki egész napos munka ellátható mondjuk 3 óra alatt. A gyerekkel meg úgyis csak az elején fog bajlódni az anya is. Utána ovi, majd iskola. Ott lekötik a gyereket 8 órára biztos. Utána mondjuk alsóban tud vele tanulni az anyuka, de felsőben már úgyis külön tanár fog kelleni ha nem érti a gyerek.

2019. nov. 3. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!