Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudunk elszakadni egymástól? Ő az igazi?
Van egy srác,akivel középiskolában ismerkedtünk meg,eleinte semlegesek voltunk egymás szamár,majd elkezdtünk barátkozni,az utolsó évben meg már szinte mindennap találkoztunk barátilag suli után.ugy éreztem ő a lelki társam mindkettonknek egyszerre lett vége a párkapcsolata,majd egyszer csak máshogy viszonyultunk egymáshoz,lefeküdtünk egymással,de nem volt arról szo,hogy “járnánk “
Ez így is volt több mint egy éven keresztul ,de en többet szerettem volna,és éreztem ,hogy ő nem.Azota eltelt 4-5 év ,mindkettőnknek van új kapcsolata ,én már nem szeretnek vele beszélni,mert akkor nagyon fajt ,hogy ő nem akar semmit,de azóta is keres,és azt mondja ,hogy hiányzom neki,de tudom,hogy csak szexelni akar,minden barátnőjét megcsalta.
Szeretnek vele lenni,de nem akarom,hogy megint megbántani,miért nem tudunk elszakadni egymástól?
itt csak te nem tudsz elszakadni tole
neki meg nyilvan csak az ingyen punci kell
ez a srac minden, csak nem az igazi, legalabbis neked nem az, csak most a szerelemtol megbutultal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!