Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki itt van, kérem írjon!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki itt van, kérem írjon! Sürgős! Mondjatok véleményt! Ő lehet az igazi vagy tuti nem?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 éve vagyunk együtt. Voltak vitáink is, veszekedések is. Egy ideje azt hittem ő az igazi. Viszont ma este ideges voltam eléggé családi dolgok miatt és este 11 után felhívtam a barátom, hogy hátha megertő lesz és lenyugszok tőle. Mikor felhívtam kerdezte mi a baj, elmondtam neki pár mondatba, mondott 2 bíztató mondatot és mondta, hogy megy aludni. Aztan letette a telefont és üzenetet írt hogy aludjak inkább és ne magam idegesítsem. Mikor kértem, hogy hívjon vissza újra, mindig nemet mondott. Azt viszont vagy 5x leírta hogy menjek aludni és holnap reggel tiszta fejjel gondoljam át a problémát. Meg írta, hogy ő nem tudja a problémát megoldani ha a családom nem oldja meg. Rosszul esik nelem, hogy lekoptatott.

Jogosan?

Vagy már azt is értékelni kell, hogy bármit is írt?

Szerintem mikor látta hogy nem nyugszok meg az 1-2 biztató mondattól, feladta.

2019. nov. 22. 00:20
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam is, hogy nem kellett volna hívni de teljesen ideges voltam (most nem vagyok ideges amiatt ami miatt akkor de aggódok) és azt hittem megértőbb lesz. Nem ért meg senki.
2019. nov. 22. 00:41
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Na mosd le egy kakaóval a világfájdalmad, aztán mars aludni. Holnapra jobb lesz.
2019. nov. 22. 00:54
 13/31 A kérdező kommentje:

😔 Egyébként a ti válaszaitoknak köszönhetem, hogy egy kicsit sikerült megnyugodnom. Köszönöm mindenkinek!

Igazából tőle se azt vártam volna, hogy oldja meg amit nem tud, hanem csak, hogy beszélgessen velem.

2019. nov. 22. 00:55
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg! Aludd ki magad, holnap más lesz minden.
2019. nov. 22. 01:03
 15/31 anonim ***** válasza:
88%
Megtette volna ő is neked hidd el, csak már túl fáradt volt hozzá. Ha az rosszul vette ki magát, hogy amennyi pozitívat tudott mondani, azt mondta, akkor gondolj bele, akkor milyen pipa lettél volna rá, ha szerencsétlen bealszik közben. Ne haragudj rá. :)
2019. nov. 22. 01:07
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Talán a legeslegfontosabb kérdés: te mit tettél volna a helyében?

Ha ugyanezt, akkor nincs probléma, hiszen hasonlóak a prioritásaitok (alvás > a szerelmed megvigasztalasa) de ha te ott lettél volna neki, akkor nem ugyan azt kapod, mint amit adsz.

Egyébként embere válogatja az ilyen reakciókat, de személy szerint engem ha valaki ilyen lelkiallapotban felhiv, akkor az a minumum, hogy nem rakom rá a telefont, még akkor sem, ha amúgy nem állunk közel egymáshoz. És én is voltam már így hasonló helyzetben, és nem a párom támogatott, hanem a barátnőm (találd ki, hogy melyikükkel nem szakítottam meg azóta a kapcsolatot)

Vannak emberek, akiknek megvan a limit, hogy meddig erdekled őket, aztán csinálj magaddal amit akarsz.

(Amúgy meg rohadtul hozzászokhattál a megalázáshoz, ha ezek a s eggfej kommentek képesek voltak lenyugtatni. Konkrétan azt írták, hogy hiszti ha a párodra támaszkodnal nehéz időkben, és ilyenkor ott kell hagyni téged a p icsába, hogy lenyugtasd magad, mert csak a pasid agyára mennél. Tudom hogy csak egy random idegen vagyok egy anonim fórumról, de jesszus... Tartsd magad többre ennél)

2019. nov. 22. 02:28
 17/31 anonim ***** válasza:
74%
Kezdj aggódni. Ha nem változól, akkor a barátod is el fog hagyni.
2019. nov. 22. 05:05
 18/31 A kérdező kommentje:

"Kezdj aggódni. Ha nem változól, akkor a barátod is el fog hagyni."

- itt mire gondolsz, miben kell változni?

2019. nov. 22. 05:37
 19/31 anonim ***** válasza:
26%

A holnap problémáit - próbáld meg - a holnapi önmagadnak meghagyni.

Amúgy lehetett volna kicsit megértőbb.

2019. nov. 22. 05:44
 20/31 anonim ***** válasza:
64%
A hisztidre értem. Kérte, hogy menj aludni. Te viszont visszahívást kértél..
2019. nov. 22. 06:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!