Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki itt van, kérem írjon! Sürgős! Mondjatok véleményt! Ő lehet az igazi vagy tuti nem?
A barátommal 3 éve vagyunk együtt. Voltak vitáink is, veszekedések is. Egy ideje azt hittem ő az igazi. Viszont ma este ideges voltam eléggé családi dolgok miatt és este 11 után felhívtam a barátom, hogy hátha megertő lesz és lenyugszok tőle. Mikor felhívtam kerdezte mi a baj, elmondtam neki pár mondatba, mondott 2 bíztató mondatot és mondta, hogy megy aludni. Aztan letette a telefont és üzenetet írt hogy aludjak inkább és ne magam idegesítsem. Mikor kértem, hogy hívjon vissza újra, mindig nemet mondott. Azt viszont vagy 5x leírta hogy menjek aludni és holnap reggel tiszta fejjel gondoljam át a problémát. Meg írta, hogy ő nem tudja a problémát megoldani ha a családom nem oldja meg. Rosszul esik nelem, hogy lekoptatott.
Jogosan?
Vagy már azt is értékelni kell, hogy bármit is írt?
Szerintem mikor látta hogy nem nyugszok meg az 1-2 biztató mondattól, feladta.
Bár én együtt élek a párommal mégsem vártam el múlthét kedden,hogy egész éjjel a hátam simogassa,miután hívtak este,hogy meghalt a hugom. Vannak dolgok,amiken nem tudsz változtatni. Lehet elvárni,hogy valaki egész éjjel segítsen nyalogatni a sebeidet,majd másnap hulla fáradtan menjen dolgozni. Igen,sokat segít biztosan. Lehet,ha én is nyúztam volna a párom,hogy ne aludjon,mert én sírni akarok,akkor újra életre kel a hugom.
Mondott pár jó szót a párod vigasztalásképp,de őszintén,mit vártál? Egész éjjel hallgassa ahogy sírsz a telefonba? Mert segíteni,változtatni a te családod problémáin nem tud.
Köszönöm a normális válaszokat! Azóta beszéltem vele de azt mondja ramatyul erzi magát, egész éjszaka nem volt jól, ma nehéz nap lesz a munkahelyén meg közbe nem akar beszélni mert valami nem oké náluk (csaladban) meg azt mondta majd beszéljünk ha túl van ezen az egészen.
Már inkább nem is foglalkozok vele, hogy mit csinál, mert szerintem minden miatt stresszel meg frusztrált.
Azt mondta, hogy próbált amúgy ő nekem pár jó szót mondani, kicsit bíztatni de nem volt jól.
Már nem is keresem inkább egyáltalán.
Nem szarom le. Vagyis, feltételezem arra gondoltál, hogy most leszarom őt = nem érdekel hogy van, mi van vele, mi baja. Érdekelne de biztos vagyok benne, hogy nem akarna velem most beszélni. A munkahelyi dolgok közben is zavarnám, otthon nála kicsit problémás a helyzet, az se ideális és amúgy biztos nem akar egy szót se beszélni velem míg legalább este vagy holnap nincs....
Ezért írtam, hogy már nem foglalkozok vele ha annyira nem akar beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!