Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki itt van, kérem írjon!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki itt van, kérem írjon! Sürgős! Mondjatok véleményt! Ő lehet az igazi vagy tuti nem?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 éve vagyunk együtt. Voltak vitáink is, veszekedések is. Egy ideje azt hittem ő az igazi. Viszont ma este ideges voltam eléggé családi dolgok miatt és este 11 után felhívtam a barátom, hogy hátha megertő lesz és lenyugszok tőle. Mikor felhívtam kerdezte mi a baj, elmondtam neki pár mondatba, mondott 2 bíztató mondatot és mondta, hogy megy aludni. Aztan letette a telefont és üzenetet írt hogy aludjak inkább és ne magam idegesítsem. Mikor kértem, hogy hívjon vissza újra, mindig nemet mondott. Azt viszont vagy 5x leírta hogy menjek aludni és holnap reggel tiszta fejjel gondoljam át a problémát. Meg írta, hogy ő nem tudja a problémát megoldani ha a családom nem oldja meg. Rosszul esik nelem, hogy lekoptatott.

Jogosan?

Vagy már azt is értékelni kell, hogy bármit is írt?

Szerintem mikor látta hogy nem nyugszok meg az 1-2 biztató mondattól, feladta.

2019. nov. 22. 00:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%

Bár én együtt élek a párommal mégsem vártam el múlthét kedden,hogy egész éjjel a hátam simogassa,miután hívtak este,hogy meghalt a hugom. Vannak dolgok,amiken nem tudsz változtatni. Lehet elvárni,hogy valaki egész éjjel segítsen nyalogatni a sebeidet,majd másnap hulla fáradtan menjen dolgozni. Igen,sokat segít biztosan. Lehet,ha én is nyúztam volna a párom,hogy ne aludjon,mert én sírni akarok,akkor újra életre kel a hugom.

Mondott pár jó szót a párod vigasztalásképp,de őszintén,mit vártál? Egész éjjel hallgassa ahogy sírsz a telefonba? Mert segíteni,változtatni a te családod problémáin nem tud.

2019. nov. 22. 06:43
 22/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat! Azóta beszéltem vele de azt mondja ramatyul erzi magát, egész éjszaka nem volt jól, ma nehéz nap lesz a munkahelyén meg közbe nem akar beszélni mert valami nem oké náluk (csaladban) meg azt mondta majd beszéljünk ha túl van ezen az egészen.

Már inkább nem is foglalkozok vele, hogy mit csinál, mert szerintem minden miatt stresszel meg frusztrált.

Azt mondta, hogy próbált amúgy ő nekem pár jó szót mondani, kicsit bíztatni de nem volt jól.

Már nem is keresem inkább egyáltalán.

2019. nov. 22. 08:47
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 10-11kor már nem lenne pofám ilyenekkel zaklatni a partnerem. Mindenki dolgozik, fáradt, van elég baja stb. És hidd el nekem, hogy bármit mondott volna, az nem lett volna elég, komplett pszichológusi terápiát vártál volna tőle. Az az 1-2 bíztató mondat tökéletesen elég. Ez még ilyen tinis szokás, hogy akár az éjszaka közepén is felhívjuk a barátnőket/barátot, de szokj le erről, mert egyrészt nagyon zavaró, másrészt mindenkinek kell privát szféra.
2019. nov. 22. 09:10
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, én értem, hogy ez a kapcsolat így komoly meg úgy szeretitek egymást, de amíg nem éltek együtt, teljesen más életformát éltek. Külön. Nem vagytok annyira részesei egymás életének, nem olyan a kapcsolatotok. Ennél többet jelen esetben nem várhatsz tőle.
2019. nov. 22. 09:14
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva, szóval ő pátyolgasson téged egész éjjel, de ha ő van rosszul és stresszel, akkor azt te lesz.rod és azon vagy megsértődve hogy nem veled foglalkozik. Micsoda kapcsolat!
2019. nov. 22. 09:22
 26/31 A kérdező kommentje:

Nem szarom le. Vagyis, feltételezem arra gondoltál, hogy most leszarom őt = nem érdekel hogy van, mi van vele, mi baja. Érdekelne de biztos vagyok benne, hogy nem akarna velem most beszélni. A munkahelyi dolgok közben is zavarnám, otthon nála kicsit problémás a helyzet, az se ideális és amúgy biztos nem akar egy szót se beszélni velem míg legalább este vagy holnap nincs....

Ezért írtam, hogy már nem foglalkozok vele ha annyira nem akar beszélni.

2019. nov. 22. 09:30
 27/31 A kérdező kommentje:
Tegnap este meg amúgy eredetileg nem tudtam mi baja, hogy van, mert nem mondott meg mindent, én meg nem tudom kitalálni.
2019. nov. 22. 09:32
 28/31 A kérdező kommentje:
Sokan írtak negatív hangvételű kommenteket de amúgy én nagyon sok mindenben vagyok megértő is vele. Szóval nemcsak én szeretném ugyanezt. Épp ezért már feladom.
2019. nov. 22. 09:40
 29/31 anonim ***** válasza:
Azért annyit igazán illene írnod hogy "ne haragudj, tulreagaltam".
2019. nov. 22. 10:54
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem negatív hangvételűnek kell venned,hanem építő jellegű kritikának. Panaszkodni kezdtél neki,ő fáradt volt,rákartad zúdítani a problémáidat. De gondolom meg sem kérdezted tőle ,hogy vele mi újság. Erőszakos voltál,nem akartad megérteni,hogy fáradt,pihenne. Tudod,amikor az embernek megvan a saját problemája,márpedig mindenkinek van attól független,hogy nem hangoztatja,semmi kedve más gondját is a nyakába venni. Ezt meg kell érteni és el kell fogadni. Ha együtt élnétek,akkor belelátnál rendesen a minden napjaiba és ő is a tiédbe(bár ha mindent a nyakába zúdítasz ő tudja a tiéd),akkor más lenne a helyzet,mert arra törekednétek,hogy megoldjátok,ugyanis kettőtök közös problémái lennének azok. Gondolom ő azért nem panaszkodik neked,mert tudja,hogy te nem tudod megoldani és a sajátod a fontosabb egyébként is
2019. nov. 22. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!