Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem undorodnak maguktól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem undorodnak maguktól, az állandóan csak maszturbálók?

Figyelt kérdés
A férfiak még csak hagyján, de amikor egy nő állandóan maszturbál és azután ordítva fikázza a férfiakat, na az undorító. A középkorban senki sem maszturbált, persze azért mert a vallás bűnnek mondta. Illetve a férfiak nem maszturbáltak emiatt, a nőknek meg eszébe sem jutott ilyesmi. Ehhez Amerika kellett.
2010. aug. 26. 18:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 A kérdező kommentje:
Abba kéne hagyni a személyeskedést
2010. aug. 27. 22:59
 72/78 anonim ***** válasza:

Csak hogy tisztázzunk valamit: Csak az ember képes a maszturbálásra, mivel az ember nem ösztönlény (csak 5-6 éves koráig). 5-6 éves korában már kifejlődik az öntudata. Az állatok soha nem maszturbálnak. A kutya sem azért nyaldossa a izéjét, mert masztizik.

Kettő: Aki nem maszturbál, sz*r az ágyban. Ez főleg a lányoknál/nőknél figyelhető meg. Nem tudja megmondani, hogy hol jó neki, talán még a saját nemiszervét sem ismeri, a kommunikáció megáll ott, ohgy csináld, aztán majd nyögök ha jó (ami lutri, mert ha nem jó, automatikusan a pasi a hibás). Szóval igénytelen csajok nem masztiznak, hanem inkább lefekszenek mindenkivel, meg náluk a szex áll az első helyen. (A szex fontos és szex nélkül nincs kapcsoalt vagy csak rövid, de az se jó, ha első hetekben megbotoztatja magát.)

2010. szept. 8. 12:50
 73/78 anonim ***** válasza:
én nem masztizok,de nem is vagyok igénytelen,nem fekszem le mindenkivel és nem a szex áll az első helyen.Én egyszerűen nem izgulok magamra és nekem a szexhez kell a másik ember,mert kell h. átöleljenek és megcsókoljanak.És élvezem a páromat és meg tudom mondani nekem h. hol jó és mit hogyan csináljon.
2010. szept. 8. 12:57
 74/78 anonim ***** válasza:
ma 12:57: mindjárt gondoltam. Ilyenkor jönnek a kivételek.
2010. szept. 8. 13:06
 75/78 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, anyukádtól is undorodsz?Szar lehet neki hogy egy ilyen szarcsimbókot nevelt fel...
2010. szept. 8. 13:08
 76/78 anonim ***** válasza:

micsoda troll kérdés

miért után minden hazugság

szal csak amerika miatt kezdtük el a maszturbálást hmmm értem oké eleget játszottál most menjél szépen vissza gyöngyötfűzni

2010. szept. 8. 14:12
 77/78 anonim ***** válasza:
most megkapod teljesen igazad van amerikából jött át minden ami rossz a lopás meg a gyilkosság is tudtad te h a középkorban senki sem halt meg csak azok akik maszturbáltak
2010. szept. 8. 14:14
 78/78 anonim ***** válasza:

"Ne becsüld le a maszturbálást, az tulajdonképpen szex valakivel, akit igazán szeretsz!"

Woody Allen

2010. szept. 9. 00:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!