Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem undorodnak maguktól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem undorodnak maguktól, az állandóan csak maszturbálók?

Figyelt kérdés
A férfiak még csak hagyján, de amikor egy nő állandóan maszturbál és azután ordítva fikázza a férfiakat, na az undorító. A középkorban senki sem maszturbált, persze azért mert a vallás bűnnek mondta. Illetve a férfiak nem maszturbáltak emiatt, a nőknek meg eszébe sem jutott ilyesmi. Ehhez Amerika kellett.
2010. aug. 26. 18:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:

Ja, és azt lehagytam, hogy igen, a maszturbáció csak embereknél látható. Meg ugyan az emberszabású majmoknál, de az más...

Ösztön, ja, nevezhetjük így is. Ösztönből maszturbál az ember, de az állat ilyet nem tesz. Az állat nem az orgazmusra hajt, nem a jó érzésre, hanem arra, hogy effektíve gyereke legyen. Náluk ez az ösztön. Embernél ez így nem működhetne, mert ha mindenki, akit hajt a vére, szexelne, és nem maszturbálna, fűvel fával bokorral, túlnépesednénk. Még jobban. Ezért NEM látható állatoknál maszturbáció. Ott csak annyi a lényeg, hogy a hím megtermékenyíti a nőstényt, aki utána fenntartja a fajt.

2010. aug. 26. 20:04
 52/78 anonim ***** válasza:
Ne gyere már istennel...
2010. aug. 26. 20:05
 53/78 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ilyen szándék kiolvasható lenne abból amit írtam.
2010. aug. 26. 20:05
 54/78 anonim ***** válasza:
Nem, ezt kopaszmalackának írtam.
2010. aug. 26. 20:08
 55/78 anonim ***** válasza:
0%

Most mit ócsároljátok? Az szerintem is undorító, ha valaki állandóan azt csinálja, nem igaz, hogy nincs jobb dolga. Eredjen ki az ilyen fát vágni, takarítani, főzni. Tegye magát hasznossá. De milyen már, ha valaki naponta 3-4 alkalommal magához nyúl? Napi 1, még szerintem elfogadható. Maximum.

És nem a szexről beszélt, és azt sem tudod, fiú-e vagy lány.

Amúgy kérdező, nemed/korod?

2010. aug. 26. 20:25
 56/78 anonim ***** válasza:
61%

Az állatoknál a maszturbáció azért nem gyakori, mert az orgazmus készség nemigen van meg bennük, kivéve néhányat. Az embernél pedig igen. A szexualitás ugyanolyan szükséglet, mint az evés, ivás, ürítés. Ha nem hiszed el, beszéld meg Maslow-val vagy Hendersonnal. A maszturbáció is ugyanúgy szükséglet, biológiai, mert a szükségletek azért vannak, hogy kielégítsük őket, ha éhes vagy eszel, ha szomjas vagy iszol. A maszturbáció a szexualitás szükségletének egyik kielégítő eszköze.

Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy undorító az ember amiért WC-t használ, mert az állatok nem használják.

2010. aug. 26. 20:39
 57/78 anonim ***** válasza:
0%

20:08

mi bajod istennel?

mér ne jöhetnék vele?

2010. aug. 26. 21:35
 58/78 anonim ***** válasza:
100%
Annyira felizgattál ezzel a kérdéssel, hogy háromszor rárecskáztam a monitorra :D
2010. aug. 26. 22:10
 59/78 anonim ***** válasza:
37%

Nekem az égvilágon semmi bajom nincs istennel, mert nem hiszek benne, de látom, te hiszel, szóval ezt nem bántásnak írtam, én ezt tiszteletben tartom.

Ja, és "ha éhes vagy, eszel, ha szomjas vagy, iszol"-nak írom, hogy igen, de ezek LÉTSZÜKSÉGLETEK! Ha nem eszel, éhen döglesz, ha nem iszom, szomjan döglesz! Ha nem maszturbálsz, nem döglesz meg, lehet nélküle élni. Nem kell ezt ennyire túllihegni, mi van, ha valakinek nincs rá szüksége?

2010. aug. 26. 22:20
 60/78 anonim ***** válasza:
Ha valakinek nincs rá szüksége az aszexuális, ami eltér a szexuálistól, a szex pedig a szaporodás, szükség van rá, de ha nem hiszed el, akkor neked is ajánlom a Maslow piramist. Gugli megtalálja.
2010. aug. 26. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!