Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem undorodnak maguktól, az állandóan csak maszturbálók?
Ja, és azt lehagytam, hogy igen, a maszturbáció csak embereknél látható. Meg ugyan az emberszabású majmoknál, de az más...
Ösztön, ja, nevezhetjük így is. Ösztönből maszturbál az ember, de az állat ilyet nem tesz. Az állat nem az orgazmusra hajt, nem a jó érzésre, hanem arra, hogy effektíve gyereke legyen. Náluk ez az ösztön. Embernél ez így nem működhetne, mert ha mindenki, akit hajt a vére, szexelne, és nem maszturbálna, fűvel fával bokorral, túlnépesednénk. Még jobban. Ezért NEM látható állatoknál maszturbáció. Ott csak annyi a lényeg, hogy a hím megtermékenyíti a nőstényt, aki utána fenntartja a fajt.
Most mit ócsároljátok? Az szerintem is undorító, ha valaki állandóan azt csinálja, nem igaz, hogy nincs jobb dolga. Eredjen ki az ilyen fát vágni, takarítani, főzni. Tegye magát hasznossá. De milyen már, ha valaki naponta 3-4 alkalommal magához nyúl? Napi 1, még szerintem elfogadható. Maximum.
És nem a szexről beszélt, és azt sem tudod, fiú-e vagy lány.
Amúgy kérdező, nemed/korod?
Az állatoknál a maszturbáció azért nem gyakori, mert az orgazmus készség nemigen van meg bennük, kivéve néhányat. Az embernél pedig igen. A szexualitás ugyanolyan szükséglet, mint az evés, ivás, ürítés. Ha nem hiszed el, beszéld meg Maslow-val vagy Hendersonnal. A maszturbáció is ugyanúgy szükséglet, biológiai, mert a szükségletek azért vannak, hogy kielégítsük őket, ha éhes vagy eszel, ha szomjas vagy iszol. A maszturbáció a szexualitás szükségletének egyik kielégítő eszköze.
Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy undorító az ember amiért WC-t használ, mert az állatok nem használják.
20:08
mi bajod istennel?
mér ne jöhetnék vele?
Nekem az égvilágon semmi bajom nincs istennel, mert nem hiszek benne, de látom, te hiszel, szóval ezt nem bántásnak írtam, én ezt tiszteletben tartom.
Ja, és "ha éhes vagy, eszel, ha szomjas vagy, iszol"-nak írom, hogy igen, de ezek LÉTSZÜKSÉGLETEK! Ha nem eszel, éhen döglesz, ha nem iszom, szomjan döglesz! Ha nem maszturbálsz, nem döglesz meg, lehet nélküle élni. Nem kell ezt ennyire túllihegni, mi van, ha valakinek nincs rá szüksége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!