Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem undorodnak maguktól, az állandóan csak maszturbálók?
"Egyáltalán nem biztos, hogy ez a mostani fordítás a helyes. Én jobban hiszek a réginek, annál is inkább mert pár száz évvel ezelőtt még biztos jobban tudták a nyelvet mint most. Ez inkább úgy néz ki, mintha hozzáigazították volna a történetet a jelenlegi környezethez. Ugye ezt egy párszor már megtették, nemde?"
Igen, bizonyára így van, ezért nem engedte az egyház eljutni a Bibliát másfél ezer évig a hívőkhöz. Vagy lehet, logikusabb az, hogy így nem jöttek rá, hogy a kereszténység valójában a szeretet vallása, nem az utálkozásé és a gyűlölködésé. Sajnos te is utóbbit példázod. Jézus nem akarhatta volna, hogy undorodj embertársaidtól, magadtól pedig pláne nem, hiszen Isten teremtménye van, ha magadtól undorodsz, Istentől undorodsz. Szevasz.
Amikor a kérdező kommentjeit olvasom, úgy érzem mintha még mindig a sötét középkorban lennénk.
Már a pár hónapos csecsemő is kitapasztalja, hogy a nemi szerveinek érintése örömet okoz és tudatosan nyúl oda, amint ezt felfedezi. Szerinted ez is undorító?
Te nem vagy normális kérdező, és ezt a legkomolyabban mondom.
Úristen,mindig elképedek,hogy létezik ilyen....de várjatok! lehet,hogy egy apáca ül a gépnél! így már érthető
köszönöm Istenem,hogy megadtad megint a napi h***ét akin röhöghetek!
Miért lenne gusztustalan ha valaki maszturbál?
Szerintem nem az, mindenki csinálja, ha nincs párja, én is ki szoktam csapni néha, és jól esik:d
Nagyon kíváncsi lennék, hány éves a kérdező.
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!